Bezoek de beurs

29 - 30 januari 2022 | Mecc Maastricht | 10:00 – 17:00 uur 18 - 20 maart 2022 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Woning delen

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Srbinjak

Istrië, Kroatië

€ 850.000

Woning delen
Woonoppervlakte 304m2
Perceeloppervlakte 1.998m2
Aantal badkamers 5
Aantal slaapkamers 5

Omschrijving

Dit ruime landhuis is erg geschikt voor grote families met kinderen. Met maar liefst 5 slaap- en badkamers is er ruimte voor tien personen. Het landhuis staat op een terrein van bijna 2000 m2 en is omgeven door een muur van Istriaanse steen. De zachte tinten en de in detail afgewerkte gevel geven de villa een elegante uitstraling. Bij binnenkomst op het terrein bevinden zich rechts drie parkeerplaatsen. De garage biedt ruimte voor nog eens twee voertuigen. De L-vormige keuken is van alle gemakken voorzien zoals een magnetron, oven en Amerikaanse koelkast. De tuin bestaat voor een groot gedeelte uit een gazon. Het zwembad heeft een ondiep gedeelte voor jonge kinderen. De overdekte buitenkeuken heeft een ingebouwde barbecue en biedt gelegenheid om buiten te dineren met 8 personen.
Bij het betreden van het terrein bevinden zich rechts drie parkeerplekken. Als u rechtdoor rijdt komt u de garage tegen waar ook nog ruimte is voor twee voertuigen. In de tuin kunt u tijdens warme zomeravonden gebruik maken van een buitenkeuken. Het zwembad heeft een ondiep gedeelte wat zich uitstekend leent voor als u kleine kinderen heeft.
Bent u liefhebber van lekker eten? In de buurt bevinden zich restaurants met een lokaal aanbod aan eten. Neem bijvoorbeeld restaurant Danijeli, erg de moeite waard om eens te gaan dineren!

Wilt u eigenaar worden van een kwalitatief stuk eigendom of heeft u vragen? Neem contact op met Tom Delic via +31 6 10 29 93 51 of via het contactformulier onderaan de pagina.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID125477

Prijs€ 850.000

Bouwjaar 2016

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Specificaties

Zwembad Ja

Airconditioning Ja

Tuin Ja

Balkon Ja

Open haard Ja

Parkeerplaats Ja

Gemeubileerd Ja

Garage Ja

Adres

Plaats Srbinjak

Land Kroatië

Regio Istrië

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Tomo Real Estate

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning.

Aanhef*

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning