Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Kringa

Istrië, Kroatië

€ 470.000

- Zwembad
- Gastenverblijf
- Klassiek Istriaanse architectuur
- 6,5% rendement gegarandeerd

Genieten van de Mediterraanse zon en tegelijkertijd vermogen opbouwen? De nieuwe eigenaar neemt deze klassiek Istriaanse hoekvilla over met een meerjarig huurcontract dat een rendement garandeert van 6,5%. Deze exclusieve kans zal niet lang beschikbaar zijn.
Dit absoluut kwalitatieve eigendom bestaat uit een villa en een tweede gebouw, geschikt als gastenverblijf. De villa heeft vier slaapkamers met elk een eigen badkamer, geschikt voor acht personen. Het gastenverblijf, met ruimte voor nog eens twee personen, heeft een woonkamer op de begane grond en een slaap- en badkamer op de eerste verdieping. De woonkamer in het gastenverblijf is uitgerust met een keuken en eettafel. Op de patio kunt u heerlijk genieten van de warme zomeravonden onder de bedekte buitenkeuken. Het spetterende water uit de waterfontein geeft het zwembad nog meer charme.
Mis deze kans niet en ontdek het mediterraanse leven met deze veelzijdige villa. Neem contact op met Tom Delic via +31 6 10 29 93 51 of via het contactformulier onderaan de pagina.

Gegevens

Project ID125488

Prijs€ 470.000

Woonoppervlakte 230m2

Perceeloppervlakte 260m2

Verwachte oplevering 2012


Brochure aanvraag

Wil je meer informatie over dit project met o.a. een overzicht van alle beschikbare woningtype, verwachte huuropbrengst en vaste lasten! Vraag vrijblijvend een brochure aan. Brochure aanvragen

Adres

Postcode 52444

Plaats Kringa

Land Kroatië

Regio Istrië

Aangeboden door:

Tomo Real Estate

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in dit project

Bekijk alle woningen
terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop dit project