Bezoek de beurs

22 - 24 maart 2024 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Romex Investments

Romex Investments
Röntgenlaan 1
2719 DX Zoetermeer
Nederland
+31 (0)79 361 59 27
https://www.romex-investments.nl/

Aanwezig op beurs:

9 - 10 maart 2024 Flanders Expo Gent
22 - 24 maart 2024 Jaarbeurs Utrecht
Aantal werknemers
Ondernemingsnummer / KVK:
Bedrijfsvorm Besloten vennootschap (bv)
Eerste beursdeelname
Totaal aantal beursdeelnames
Wij spreken de volgende talen NL,EN,DE
Jaar van oprichting 2012

Medewerkers

Paul de Römph

Eigenaar

Over Romex Investments

Onze verkoop van vakantiewoningen richt zich tot op heden voornamelijk tot de Alpenlanden, waarbij we met recht kunnen stellen, dat we gespecialiseerd zijn met betrekking tot Oostenrijk. De verkoopbegeleiding van (potentiële) cliënten doen we in eigen beheer. In principe maken we geen gebruik van externe makelaars. Elke (potentiële) investeerder krijgt te maken met één vast aanspreekpunt. Bij hem of haar kunt u terecht voor vragen, op- en aanmerkingen en het maken van afspraken. Hij of zij is de spin in het web en onderhoudt alle contacten rondom het betreffende project. Middels Romex Investments krijgt u toegang tot een netwerk van specialisten op juridisch, fiscaal en financieel terrein. U kunt bij ons rekenen op een uitstekende procedurele begeleiding, zowel in het buitenland als in Nederland. Bovendien hebben wij zeer goede contacten met diverse lokale hypotheekverstrekkers. Onze achterliggende gedachte hierbij, is dat een investering in recreatief vastgoed niet alleen een goede en veilige belegging moet zijn, maar dat de eigenaar er ook zelf veel plezier aan moet kunnen beleven. Daarnaast heeft Romex haar eigen verhuurorganisatie, Romex Restate, ontwikkeld. Deze verhuurafdeling zorgt door middel van een professioneel reserveringssysteem dat de appartementen zo goed en zo veel mogelijk worden verhuurd. Romex werkt tevens samen met de grootste touroperators van Europa, zoals TUI, Booking.com, Chalet.nl, etc.

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod Romex Investments

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden