Bezoek de beurs

25 - 26 Januari 2025 | Mecc Maastricht | 10:00 – 17:00 uur 21 - 23 maart 2025 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

NEWCURB Makelaars

NEWCURB Makelaars
Herenstraat 31
1211BZ Hilversum
Nederland
0352340052
https://www.newcurbmakelaars.nl

Deze makelaar is aangesloten bij:

Aantal werknemers 3
Ondernemingsnummer / KVK: 64658341
Bedrijfsvorm Eenmanszaak
Wij spreken de volgende talen NL,EN

Over NEWCURB Makelaars

Met NEWCURB makelaardij zijn we gericht op het verbinden van mensen en vastgoed op de best mogelijke manier! We hebben een persoonlijke benadering, ondernemende mindset en zoeken continu naar vernieuwingen om onze woningen nog beter te presenteren. We werken met lokale professionals die de eigen regio goed kennen, de juiste kennis bezitten en een passie hebben voor vastgoed. We zijn gespecialiseerd in het verkopen, aankopen, verhuren en beheren van woonruimte. Met ons netwerk lokale netwerk, groot online bereik, ingeschreven kopers, (expat) kandidaat huurders en moderne werkwijze zetten we ons elke dag weer maximaal in voor onze klanten. We adverteren op de grootste verkoop- en huur woning websites in Nederland en internationaal. Daarnaast werken we met de nieuwste verkoop, presentatie en woning tools. Ons makelaarskantoor is aangesloten bij VBO, vereniging van makelaars en taxateurs. Een actieve brancheorganisatie met ruim 1.400 betrokken ondernemers. Om lid te zijn van VBO, moet je als makelaar in het bezit zijn van de juiste papieren, je kennis permanent op peil houden en uiteraard gecertificeerd zijn. Dankzij meerdere kennisbijeenkomsten in het jaar en verplichte Permanente Educatie blijven we up-to-date van de vastgoed- en woningmarkt. Onze Waarden Persoonlijk Met ons team streven we naar een persoonlijke manier van samenwerken, wonen draait om de mensen en daarmee is een persoonlijke werkwijze vanuit onze visie onmisbaar. Ondernemend Elke dag zetten we ons in om het niveau van alle elementen van onze dienstverlening rondom de transactie van een huis te verbeteren. Daarnaast werken we met ervaren professionals die een ondernemende mentaliteit combineren met een passie voor vastgoed. Zo zorgen we ervoor dat we net dat stapje extra zetten voor onze klanten. Vernieuwend Het uitbreiden en verbeteren van onze diensten stellen we elke dag op de proef. We zoeken naar nieuwe technologische ontwikkelingen en zetten deze in om zo op de best mogelijke manier mensen te verbinden met woningen.

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod NEWCURB Makelaars

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.



Aanmelden