Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Home Sales and Rental

Home Sales and Rental
Haya van Somerenstraat 59
1433PG Kudelstaart
Nederland
0621831191

Deze makelaar is aangesloten bij:

Aantal werknemers
Ondernemingsnummer / KVK:
Bedrijfsvorm
Wij spreken de volgende talen NL

Over Home Sales and Rental

Klanten zijn het levensbloed van onze business, dus we zorgen ervoor dat onze klanten bediend worden met een glimlach en respect. Onze medewerkers nemen de tijd om je persoonlijke behoeften beter te begrijpen zodat we je optimaal van dienst kunnen zijn in alle omstandigheden. We streven ernaar om elke interactie te veranderen in een langdurende indruk, omdat we ernaar uitkijken om opnieuw met jou samen te werken. Ons personeel bestaat uit enkele van de beste vakmensen in de industrie om je te helpen met al je dienstbehoeften. We werven teamleden aan met uitzonderlijke expertise zodat jij weet dat je in goede handen bent bij elk type job. Onze getrainde en gekwalificeerde medewerkers kijken ernaar uit om met jou samen te werken.

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod Home Sales and Rental

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden