Bezoek de beurs

29 sept. - 1 okt. 2023 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Appartement in Oostende

West-Vlaanderen, België

Vanaf € 270.000

Woonoppervlakte m2
Perceeloppervlakte 0m2
Aantal badkamers
Aantal slaapkamers

Omschrijving

The Waves, live fluentlyThe Waves bestaat uit 4 organische bouwvolumes die langs de Troonstraat in Oostende meanderen.

Dankzij de gunstige positionering en de bouwhoogtes van The Waves genieten heel wat woonunits van de royale zichten op zee. Aan de andere zijde krijgt u een uitgestrekt en groen uitzicht over de golfcourse en de renbaan.

Het project biedt een gevarieerd perspectief, niet alleen dankzij de organische vorm van de volumes maar ook door de opbouw. Zo krijgen de gebouwen een geschrankte hoogte en worden de volumes – plint, sokkel en lampion – uit overlappende bouwlagen samengesteld. Dit zorgt voor een breed en zacht perspectief dat geaccentueerd wordt door de zwarte kroonlijsten.

Deze sierlijke kroonlijsten worden begeleid door een eigen kleur en materiaal, waardoor elk gebouw een eigen identiteit krijgt. Het natuurlijke kleurenpalet doet aan denken aan het zilte van de zee, het strand en de hemelsblauwe lucht, terwijl de sfeervolle materialen het exclusieve karakter van het project benadrukken.

Voor een optimale lichtinval en woonkwaliteit valt de zon diep tussen de losstaande volumes door en geniet elk appartement van zonlicht in huis. Deze zijn opgevat als hoekappartementen en bieden hierdoor voldoende privacy ten opzichte van elkaar. Het spreekt voor zich dat deze unieke appartementen een topafwerking genieten en bijgevolg een allesomvattende luxueuze woonbeleving bieden.The Waves bestaat uit vier solitaire bouwvolumes die in verschillende fases gerealiseerd worden. We bouwen van west naar oost, waarbij elke fase op zichzelf een mooi afgewerkt geheel vormt. Dit past perfect bij de luxueuze woonbeleving die deze appartementen en hun omgeving bieden.

De tweede fase van The Waves werd “Salt” gedoopt.

Dit gebouw bestaat uit 14 bovengrondse bouwlagen, een tussen- en een kelderverdieping. In totaal biedt dit gebouw 73 appartementen met 2 of 3 slaapkamers. In de lampion – de vijf hoogstgelegen verdiepingen van het gebouw – vindt u de ruimste appartementen met 2 of 3 slaapkamers.

In dit gebouw worden 93 private parkeerplaatsen voorzien op de tussen- en kelderverdieping.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID140282

PrijsVanaf € 270.000

Bouwjaar

Woningtype Appartement

Type bouw Nieuwbouw

Specificaties

Open haard Ja

Adres

Postcode 8400

Plaats Oostende

Land België

Regio West-Vlaanderen

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Home & Trends magazine

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning