Bezoek de beurs

22 - 24 maart 2024 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Arcus Zuid Projectontwikkeling B.V.

Arcus Zuid Projectontwikkeling B.V.
Dorpstraat 98
6438 JX Oirsbeek
Nederland
+31(0) 46 411 3290
https://www.arcuszuid.nl/

Deze makelaar is aangesloten bij:

Aantal werknemers 9
Ondernemingsnummer / KVK: 14101913
Bedrijfsvorm Besloten vennootschap (bv)
Wij spreken de volgende talen NL,EN,DE

Over Arcus Zuid Projectontwikkeling B.V.

Wij streven ernaar om hoogwaardige projecten te creëren die voldoen aan de eisen van deze tijd én de toekomst en zich onderscheiden van standaard vastgoed plannen. Kwaliteit staat gedurende het gehele traject voorop. Vanuit deze visie worden verschillende elementen zoals landschap, woningen, infrastructuur, groenvoorzieningen en water ontwikkelt tot een geheel. Vanuit het kantoor in Oirsbeek werkt ons gedreven team aan de diverse projecten in onze portefeuille. De afdeling planontwikkeling werft nieuwe projecten en werkt deze uit van globaal idee tot concept plan. Het eindresultaat is een plan waarbij alle doelstellingen en uitgangspunten van het project binnen de vastgestelde budgetten gerealiseerd kunnen worden. In het gehele traject wordt intensief overleg gevoerd met betrokken gemeente(s), de provincie en verschillende externe partijen. Diverse quickscans of volledige onderzoeken worden uitgevoerd om een goed en compleet beeld te krijgen van de bestaande situatie. Van luchtkwaliteit tot archeologie en van flora- en fauna tot bodem. Naast deze onderzoeken coördineert Arcus Zuid alle procedures rondom het bestemmingsplan. De economische uitvoerbaarheid van het plan wordt tijdens dit hele proces continue bewaakt.

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod Arcus Zuid Projectontwikkeling B.V.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden