Bezoek de beurs

22 - 24 maart 2024 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Hongaars Huis

Hongaars Huis
Voorstraat 28
1931AL Egmond aan Zee
Nederland
0651112651
http://www.hongaarshuis.nl

Deze makelaar is aangesloten bij:

Aantal werknemers 1
Ondernemingsnummer / KVK:
Bedrijfsvorm Eenmanszaak
Wij spreken de volgende talen NL,EN,DE

Over Hongaars Huis

Voor het kopen van een huis in Hongarije is het goed om te kiezen voor betrouwbaarheid. Wat u ook gaat kopen belangrijk is dat het allemaal keurig afgehandeld gaat worden. Kies daarom voor een gerenommeerde partij zoals Hongaars Huis dat is. Wij zijn een netwerk van Hongaarse makelaars kantoren en bemiddelaars. Gevestigd in Hongarije en gerund door Hongaren. Voor Nederland en België ben ik de (Nederlandstalige) contactpersoon, maar de verkoop en afhandeling wordt geheel geregeld door de Hongaarse makelaars/bemiddelaars en vooral door de advocaten. Vandaar ook de naam. "Magyar Ház". Is Hongaars voor "Hongaars Huis". Wij nemen u alle zorgen uit handen. De verkoop en afhandeling geheel geregeld door de Hongaren ter plaatse (praten overigens prima Engels of Duits). Een groot voordeel voor u als koper want het geeft u niet alleen de afhandeling van het contract, maar ook hulp bij de overdracht van de elektriciteit, water etc. Zij helpen u. Zij weten de weg en doen dit dagelijks. Bezoek https://www.hongaarshuis.nl voor meer informatie.

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod Hongaars Huis

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden