Bezoek de beurs

22 - 24 maart 2024 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Ter Borch Real Estate

Ter Borch Real Estate
Rütenbrocker hauptstraße 21
49733 Rutenbrock
Duitsland
0031 6 3000 9944 / 0049 5934 7045483/2
http://www.ter-borch.com

Deze makelaar is aangesloten bij:

Aantal werknemers
Ondernemingsnummer / KVK:
Bedrijfsvorm Eenmanszaak
Wij spreken de volgende talen NL,EN,DE

Over Ter Borch Real Estate

Ter Borch Real Estate biedt luxe onroerend goed aan in verschillende landen waaronder Spanje, Italië, Duitsland en Zwitserland. Bent u op zoek naar een huis direct aan het strand? Of een villa midden in de bergen? Wij helpen u bij het vinden van de perfecte woning! Ons team bestaat uit experts met verschillende achtergronden, gespecialiseerd in boekhouding, recht, financiële planning, hypotheekbankieren, architectuur en andere disciplines. Wij bieden ondersteuning en begeleiding vanaf de eerste fase van de keuze van het onroerend goed tot aan de aankoop en oplevering. De medewerkers van Ter Borch real estate doen een beroep op een indrukwekkend scala en complexiteit van zakelijke achtergronden om een ​​hoger resultaat voor elke klant te helpen realiseren. Ons personeel helpt klanten in heel Europa om de juiste luxe eigendommen te vinden en we helpen ook met wetten en regels, voorschriften en documentatie. De kwaliteit van ons werk is in hoge mate afhankelijk van de kennis en ervaring van een uitgebreid en vertrouwd netwerk van ontwikkelingsadviseurs en partners. We staan ​​bekend om de duurzame en eerlijke werkrelatie die we onderhouden met onze Europese collega's.

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod Ter Borch Real Estate

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden