Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

HomeSelectSpanje

HomeSelectSpanje
Carrer Freser 41
17487 Empuriabrava
Spanje
(0034) 659 905 432
https://homeselectspanje.nl/

Aanwezig op beurs:

4 - 6 oktober Brabanthallen Den Bosch
19 - 20 oktober 2024 Flanders Expo Gent
Aantal werknemers
Ondernemingsnummer / KVK:
Bedrijfsvorm Eenmanszaak
Eerste beursdeelname
Totaal aantal beursdeelnames
Wij spreken de volgende talen NL,EN
Jaar van oprichting 2019

Medewerkers

Linda van Camp

Costa Blanca en Costa Cálida

Anita Smit

Costa Brava

Marianne Huizer

Algemeen - organisatie

Over HomeSelectSpanje

Frans Mulder is al sinds 1993 jaar actief als makelaar in Spanje. In die 27 jaar hebben al ruim 1300 klanten hun droomwoning gevonden dankzij zijn kennis van de regio en de projecten. Een uitstekende adviseur dus! De kennis van Frans beperkt zich niet tot de Costa Brava, hoewel hij daar wel zijn werkzaamheden begonnen zijn. Aan deze Costa was en is zijn specialiteit het vinden van een grondstuk, waarop de villa van uw dromen gebouwd kan worden. Uiteraard is er een architect die meedenkt en alles op papier zet, maar u bepaalt! De grootte, de stijl, de kleur, de indeling etc. Maar daar bleef en blijft het niet bij. Het werkterrein strekt zich uit tot de Costa Blanca en zelfs tot aan de Costa del Sol. Zijn drijfveer: Het contact met de klanten die altijd minstens één ding met hem gemeen hebben: De liefde voor het Spaanse leven!

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod HomeSelectSpanje

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden