Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Second Home Rhodos

Second Home Rhodos
Marterkoog 7c
1822 BK Alkmaar
Nederland
+31 (0)6 208 350 86
https://www.secondhomerhodes.com/

Deze makelaar is aangesloten bij:

Aantal werknemers
Ondernemingsnummer / KVK:
Bedrijfsvorm Besloten vennootschap (bv)
Wij spreken de volgende talen NL,EN

Over Second Home Rhodos

Second Home Rhodes is opgericht door twee Nederlanders die aan den lijve hebben ervaren hoe exclusief, hoe uniek en hoe interessant het is om op Rhodos te investeren. Met een netwerk aan lokale partners achter zich, hebben zij deze site opgezet. Om jou mee te nemen naar het mooiste eiland in de Middellandse Zee. Naar Rhodos. Rhodos rocks. Als vakantiebestemming én als beleggingseiland. Niks geen volgebouwde parken met de geijkte woningen zoals je die bijvoorbeeld in Spanje, Portugal en Turkije aantreft. Dit is Rhodos. Rauw. Robuust. En rijp om ook jou in de armen te sluiten. Een juweel voor als je op zoek bent naar rust en rendement.

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod Second Home Rhodos

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden