Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Zicht op Twente

Overijssel, Nederland

€ 250.500 - € 285.000 v.o.n.

Zicht op Twente

  • 28 luxe en vrijstaande lodges in een prachtig bosrijk decor

  • Aan de rand van het dorpje Markelo in Hof van Twente

  • Succesvol verhuur- en beheerconcept met uitstekende huurinkomsten

  • Ruime percelen eigen grond van ca. 400 m2

ZICHT OP TWENTE, LUXE VAKANTIEHUIZEN MET EEN EIGENTIJDSE STIJL EN UITSTRALING.

Nederland is een fantastisch land en ontzettend veelzijdig. We genieten van de lange kusten en eilanden, onze prachtige meren en de rust en ruimte in het binnenland. De afgelopen tijd heeft ons nog meer geleerd dat Nederland als vakantieland zeer wordt gewaardeerd.

Twente bijvoorbeeld is zo’n heerlijk stukje Nederland om vakantie te vieren. Je vindt hier geen massatoerisme maar wel alles wat je zoekt voor een weekend of weekje er lekker tussenuit. Het is een regio vol natuurgebieden, imposante landgoederen en eeuwenoude boerderijen. Fiets- en wandelpaden doorkruisen het heuvelachtige landschap. Daarnaast is Twente ook een culinaire schatkamer met smakelijke streekproducten en uitstekende restaurants. In de pittoreske dorpjes zijn er tal van leuke boetiekjes, gezellige terrasjes en interessante musea.

En juist hier in Twente bij het authentieke dorpje Markelo ontwikkelen wij Zicht op Twente. Op een heuvel met prachtig zicht op Twente ontwikkelen wij 28 luxe Panorama Lodges. De combinatie van grote ramen en openslaande deuren zorgen voor veel licht en voegen de living samen met het ruime terras. Het open karakter van de lodge creëert het gevoel midden in de natuur te zijn. Door de heuvelachtige ligging van het project hebben de lodges een mooi uitzicht.

Het project “Zicht op Twente” wordt geheel gasloos uitgevoerd. Dit betekent dat de basis installaties in zijn geheel draaien op elektriciteit.

Zicht op Twente is bestemd voor toeristische verhuur volgens een beproefd verhuur- en beheerconcept.

Gegevens

Project ID145202

Prijs€ 250.500 - € 285.000 v.o.n.

Aantal units 28

Woonoppervlakte 60 - 100m2

Perceeloppervlakte 400m2

Verwachte oplevering 2021 - 2022


Brochure aanvraag

Wil je meer informatie over dit project met o.a. een overzicht van alle beschikbare woningtype, verwachte huuropbrengst en vaste lasten! Vraag vrijblijvend een brochure aan. Brochure aanvragen



Adres

Adres Traasweg 5

Postcode 7475 PS

Plaats Markelo

Land Nederland

Regio Overijssel

Aangeboden door:

NextHome

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in dit project

Bekijk alle woningen
terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop dit project