Bezoek de beurs

20 - 21 Januari 2024 | Mecc Maastricht | 10:00 – 17:00 uur 22 - 24 maart 2024 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

West Cliffs Ocean & Golf Resort

Leiria, Portugal

€ 635.000 - € 1.100.000

West Cliffs Ocean & Golf Resort

  • Laatste mogelijkheid om zo dicht aan zee nog te mogen bouwen

  • Keuze uit geschakelde villa’s, townhouses, appartementen en vrije kavels

  • Uitzicht op golfbaan en/of oceaan

  • Award winning 18-holes golfbaan met clubhuis, golfshop en restaurant

  • West Cliffs Resort ligt op een uur rijden van Lissabon

Appartementen
De appartementen worden gerealiseerd in de tweede fase van de bouw, welke nu bezig is. Vanuit het appartement heb je uitzicht op de lagune en afhankelijk van de plek ook op de golfbaan en/of oceaan. Ze hebben 3 slaapkamers met ieder een eigen badkamer en een compleet ingerichte keuken.
Deze prijzen starten vanaf € 635.000,-

Townhouses
De townhouses worden ook in de tweede fase van de bouw gerealiseerd. Deze mooie vakantiewoningen bestaan uit de begane grond met een fraaie entree, ruime living en compleet ingerichte keuken. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers met eigen badkamer. Vanuit de living heb je uitzicht op de golfbaan en afhankelijk van de ligging ook op de oceaan.
Deze prijzen starten vanaf € 720.000,-

Eigenaren van de appartementen en townhouses kunnen gebruik maken van het gezamenlijke zwembad. Deze pool ligt schitterend in het groen en heeft royale zonneterrassen. Rondom de appartementen en townhouses ligt een fraai aangelegde parkachtige tuin.

Twin Villas
De Twin Villa’s (geschakelde villa’s) zijn er in 2 types; duplex en gelijkvloers. Alle Twin villa’s die op dit moment worden gerealiseerd beschikken over 3 slaapkamers met eigen badkamer, volledig aangelegde tuin met zwembad en vlonder terras en volledig ingerichte keuken. Er zijn nog enkele Twin villa’s beschikbaar.
De prijzen van de Twin villa’s starten vanaf € 750.000,-

Meer informatie over de verschillende woningen vind je door onder aan deze pagina naar het type woning van je voorkeur te gaan. De prijzen van alle vakantiewoningen op West Cliffs Resort kunnen zonder vooraankondiging worden gewijzigd. Voor actuele prijzen en de beschikbaarheid kun je het beste contact met ons opnemen.

De afbeeldingen op deze pagina geven een indruk van de verschillende type vakantiewoningen zoals hierboven gepresenteerd. De plattegronden zijn voorbeelden van een Duplex Twin Villa en een appartement.

Gegevens

Project ID145831

Prijs€ 635.000 - € 1.100.000

Aantal units 261

Woonoppervlakte 140 - 153m2

Perceeloppervlakte 425 - 910m2


Brochure aanvraag

Wil je meer informatie over dit project met o.a. een overzicht van alle beschikbare woningtype, verwachte huuropbrengst en vaste lasten! Vraag vrijblijvend een brochure aan. Brochure aanvragen


Adres

Postcode 2510

Plaats Obidos

Land Portugal

Regio Leiria

Regio Silver Coast

Aangeboden door:

Second Home Invest BV

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in dit project

Bekijk alle woningen
terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop dit project