Info aanvraag

Aanhef*

Woning delen

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Oranjestad

Aruba

€ 625.000

Woning delen
Woonoppervlakte 365m2
Perceeloppervlakte 1.725m2
Aantal badkamers 5
Aantal slaapkamers 7

Omschrijving

Aruba is een heel veilig en gezellig eiland. Er is veel te doen, er wordt veel georganiseerd. De oorspronkelijke bevolking komt uit zuid-Amerika, afstammelingen van de Arawak indianen. Licht getint en een mooi en vriendelijk volk. Aruba is een heel gezellig eiland waar je heel snel heel veel contact hebt met iedereen.Niet voor niets wordt het ook wel genoemd en het staat ook op alle nummerborden: " One Happy Island". Er zijn vele heuvels tot 188 meter hoog alwaar je in dat rustige gebied ook heerlijk kunt mountainbiken en steeds weer nieuwe ervaringen opdoet.
Guesthouse of Groot woonhuis met 7 slaapkamers en een casita met slaapkamer, keuken en badkamer in een van de groenste tuinen van Aruba met groot zwembad met eiland. Mogelijke jaarlijkse omzet bedraagt 50.000 USD. En dan woont U zelf ook nog in het huis met dan 3 van de 7 slaapkamers voor U-zelf.

Het geheel ligt op een terrein, groot 1725M2, eigendomsgrond, zonder kettingbedingen. Er is zelfs nog plaats voor het bouwen van een extra appartement. Er is parkeergelegenheid op het terrein voor 6 auto.s. Het geheel is volledig ommuurd.

Het huis is gelegen in Oranjestad-Zuid, met de auto 3 minuten van het centrum en 8 minuten van het vliegveld, gelegen in de up-scale buurt, genaamd, "Regent Park" een rustige buurt met enkel bestemmingsverkeer, de wijk is ongeveer 40 huizen groot. Op 200 meter ligt een gezellige middelgrote supermarkt.

De oppervlakte van het woonhuis bedraagt 365M2, dat is exclusief porches, de casita is 41M2 en de schuur 8 M2. De vraagprijs voor dit alles bedraagt 735.000 USD, zijnde 625.000 Euro.

Ik verkoop het huis na er 9 jaar met heel veel plezier gewoond te hebben omdat ik in een ander land een soortgelijk project wil realiseren.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID146367

Prijs€ 625.000

Bouwjaar

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Specificaties

Zwembad Ja

Tuin Ja

Patio Ja

Parkeerplaats Ja

Adres

Adres Seroe Blanco 54 A

Postcode 0000AB

Plaats Oranjestad

Land Aruba

Aangeboden door:

Ric van der Burg

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning.

Aanhef*

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning