Bezoek de beurs

22 - 24 maart 2024 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

RO Spain - Resales

RO Spain - ResalesDeze makelaar is aangesloten bij:

Logo AIPP
Aantal werknemers 5
Ondernemingsnummer / KVK:
Bedrijfsvorm SL
Wij spreken de volgende talen NL,EN

Over RO Spain - Resales

RO Spain Real Estate is al sinds 2005 gespecialiseerd in de bouw, ontwikkeling en verkoop van vastgoed in Spanje. Meer dan 165 projecten en woningen rechtstreeks van ontwikkelaars en banken aan de Costa Blanca en Costa Cálida. U kunt bij ons terecht voor zowel nieuwbouw als bestaande bouw. Na de crisis zitten de prijzen van vastgoed weer in de lift. Het is dan ook nu hét moment om in Spanje vastgoed tegen een redelijke prijs aan te kopen. Doordat wij rechtstreeks samenwerken met de verkopende partijen kunnen wij de laagste prijs garanderen. Alle nieuwbouwprojecten die wij aanbieden, worden gebouwd volgens de huidige EU norm.

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod RO Spain - Resales

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden