Bezoek de beurs

22 - 24 maart 2024 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Surgoed Makelaardij N.V.

Surgoed Makelaardij N.V.
Keizerstraat 112
Paramaribo
Suriname
+597 422 644
http://www.surgoed.com/

Deze makelaar is aangesloten bij:

Aantal werknemers 5
Ondernemingsnummer / KVK:
Bedrijfsvorm Eenmanszaak
Wij spreken de volgende talen NL,EN

Over Surgoed Makelaardij N.V.

Thijs Mouchart richtte in 2009 Surgoed Makelaardij NV op waarna het bedrijf uitgroeide tot de grootste makelaarsorganisatie van Suriname. Surgoed Makelaardij NV bestaat uit gedreven makelaars die zich willen onderscheiden van anderen. Vandaar dat wij, de makelaars, voor onszelf enkele belangrijke voorwaarden voorop stellen. Wij garanderen kwaliteit, doorzettingsvermogen, klantgerichtheid en betrouwbaarheid. Daarnaast gaan wij zeer transparant en correct te werk. Door onze manier van werken kunnen wij van grote bekendheid genieten in Suriname. Wij zijn creatief en denken vooruit. Surgoed neemt slechts met het beste van het beste genoegen. Dat is onze stijl, onze kracht. Wij streven de hoogste kwaliteit na, bij alles wat we doen. Surgoed gaat graag voor u aan de slag. Onze medewerkers hebben de kennis en de ervaring om u optimaal van dienst te kunnen zijn. Verhuurders, huurders, verkopers en kopers worden bij ons met zorg en tijd behandeld. Wij willen aan alle partijen de beste service verlenen en hen bijstaan gedurende het volledige proces. Wij streven ernaar ieders doelen te bereiken en hun verwachtingen in te vullen. Surgoed Makelaardij NV doet elke moeite om de klanten op de beste manier te begeleiden. We kunnen daardoor dienstverlening van hoge kwaliteit garanderen.

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod Surgoed Makelaardij N.V.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden