Bezoek de beurs

22 - 24 maart 2024 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

IMOBITÁBUA® - Chave Sólida - Mediação Imobiliária, Lda

IMOBITÁBUA® - Chave Sólida - Mediação Imobiliária, Lda
Praça Prof. Dr. António Castanheira Neves 3B
3420-307 Tábua
Portugal
925009282
http://www.imobitabua.com

Deze makelaar is aangesloten bij:

Aantal werknemers 4
Ondernemingsnummer / KVK:
Bedrijfsvorm Besloten vennootschap (bv)
Wij spreken de volgende talen NL,EN

Over IMOBITÁBUA® - Chave Sólida - Mediação Imobiliária, Lda

IMOBITÁBUA® is een erkend makelaarskantoor met jarenlange ervaring in het midden van Portugal. Ons kantoor is gevestigd in Tábua, 60 km ten noord-oosten van de universiteitsstad Coimbra in het groene hart van Portugal. Een streek vol rust, ruimte, cultuur-historie en een mooie natuur te midden van enkele grote rivieren. Een enthousiast team ontvangt u in het Nederlands, Engels of Portugees. Sinds 1997 werken wij in de Portugese makelaardij en hebben een grote bekendheid opgebouwd in de regio. Bij ons vind u een groot en gevarieerd aanbod aan onroerend goed, zoals, woningen, appartementen, bouwkavels, boerderijtjes, etc. De vriendelijkheid en professionaliteit van onze medewerkers en onze ervaring hebben onze klanten veel vertrouwen gegeven. Door de jaren heen hebben we een interessant portfolio van inter (nationale) klanten opgebouwd. We staan bekend om het leveren van een goede service en dienstverlening, ook na aankoop.

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod IMOBITÁBUA® - Chave Sólida - Mediação Imobiliária, Lda

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden