Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Remax Bonbini

Remax Bonbini
Caracasbaaiweg 280 20 Unit
Jan Thiel
Curaçao
+5999 - 843 9770
https://www.realestate-curacao.com/

Deze makelaar is aangesloten bij:

Aantal werknemers 22
Ondernemingsnummer / KVK:
Bedrijfsvorm
Wij spreken de volgende talen NL,EN

Over Remax Bonbini

Makelaarskantoor RE/MAX BonBini is de afgelopen jaren uitgegroeid tot het grootste en beste verkopende makelaarskantoor op Curaçao. Het begon allemaal in 2005 toen de oprichters van het kantoor, Hans en Margriet Vervoord, vanuit Nederland op zoek gingen naar een woning op Curaçao. Ze ondervonden allerlei problemen tijdens hun zoektocht en besloten dat de service van makelaars op Curacao beter moest kunnen. Veel beter. In maart 2006 ging Hans Vervoord naar Denver, Colorado waar het hoofdkantoor gevestigd is van RE/MAX International, ‘s werelds meest succesvolle makelaarsorganisatie. In Denver werd een exclusieve franchise voor het eiland Curaçao getekend. De belangrijkste reden om een wereldwijd bekende franchise formule te kopen was om met de naamsbekendheid van RE/MAX kopers te bereiken die het eiland Curaçao niet kennen. Tot op de dag van vandaag is dit een zeer goede keuze gebleken en verkoopt RE/MAX Curacao veel woningen aan buitenlandse kopers uit uiteenlopende landen zoals de Verenigde Staten, Canada, en allerlei Europese landen. In november 2006 is het hoofdkantoor gevestigd in Riffort Village in Willemstad, Curaçao. Er is voor deze locatie gekozen omdat het zowel voor toeristen als voor de mensen van Curaçao goed bereikbaar is. Bovendien is het een erg gezellige plek om met klanten af te spreken! In 2009 is een tweede verkoopkantoor geopend op Blue Bay Golf & Beach Resort en in 2015 opende RE/MAX BonBini een derde kantoor aan de Caracasbaaiweg in het nieuwe winkelcentrum ‘Eden, Shoppers Paradise’. Inmiddels is er voor gekozen om te focussen op de kantoren te Blue bya en Eden, en voor al uw woonwensen kunt u de hele week bij deze twee kantoren terecht en als u liever af wilt spreken in het weekend dan kan dat natuurlijk ook! Onze contactgegevens kunt u terugvinden op deze pagina. De makelaardij is, ook op Curaçao, de laatste jaren sterk veranderd. Doordat de mensen van RE/MAX BonBini echter altijd met de tijd mee gaan, zien zij veranderingen niet als een bedreiging maar als een kans. Eén van de voorbeelden hiervan is dat wij momenteel het enige makelaarskantoor zijn dat voldoet aan alle eisen die de FIU stelt voor compliance wetgeving (meer informatie op deze link). Ons team staan niet stil, maar is altijd in beweging, steeds op zoek naar nieuwe ideeën waarbij de wensen van de klant het belangrijkste uitgangspunt zijn. Alle medewerkers hebben hetzelfde doel: de klant zo goed mogelijk van dienst zijn. Iedere dag opnieuw.

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod Remax Bonbini

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden