Bezoek de beurs

22 - 24 maart 2024 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Auvergne Properties

Auvergne Properties
5 Allée du Château
03270 Mariol
Frankrijk
+33 4 70 41 51 56
http://www.auvergne-properties.com

Deze makelaar is aangesloten bij:

Aantal werknemers 4
Ondernemingsnummer / KVK:
Bedrijfsvorm
Wij spreken de volgende talen NL,EN,FR

Over Auvergne Properties

Auvergne Properties is een makelaar gespecialiseerd in de verkoop van onroerend goed in de Auvergne. Met meer dan twintig jaar ervaring in deze regio kunnen wij u deskundig advies geven over alles wat met de aan- en / of verkoop van uw woning te maken heeft. Daarnaast kunnen we zoekaanvragen lanceren en u helpen bij het vinden van de woning van uw dromen, of u nu op zoek bent naar een woning die al gerenoveerd is of die u naar wens wilt inrichten. We richten ons op de verkoop van originele en exclusieve eigendommen, die u elders niet gemakkelijk zult vinden. Ons aanbod omvat kastelen, landhuizen, vakantiehuizen, prestigieuze villa's, boerderijen en boerderijen. Voor al uw vastgoedbeoordelingsbehoeften hebben we ook in ons team een gekwalificeerde vastgoedtaxateur en lid van de Chamber of Real Estate Experts van France FNAIM.

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod Auvergne Properties

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden