Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Immo BelPort

Immo BelPort
Esdoornstraat, 21
8300 Knokke
België
+32468214014
http://www.immobelport.com

Aanwezig op beurs:

4 - 6 oktober Brabanthallen Den Bosch
19 - 20 oktober 2024 Flanders Expo Gent
Aantal werknemers
Ondernemingsnummer / KVK: BE0825.313.315
Bedrijfsvorm Eenmanszaak
Eerste beursdeelname
Totaal aantal beursdeelnames
Wij spreken de volgende talen NL,EN,DE,FR
Jaar van oprichting 2020

Medewerkers

Kim Duerinck

Over Immo BelPort

Immo BelPort is een nieuwe wind doorheen de vastgoedmarkt, het profileert zich als een jong, fris en dynamisch kantoor gespecialiseerd in zowel de verkoop als verhuur van woningen en appartementen, garages en vakantiewoningen in België en Portugal. Immo BelPort is een klein kantoor en dat willen we bewust zo houden. Juist door onze persoonlijke aanpak kunnen we de klant de aandacht geven die hij of zij verdient. Zo kunnen wij werken in het kader van uw behoeften en uw belangen. Wij adviseren u in alle aspecten. Door de steeds wijzigende fiscale en wettelijke vereisten is de samenstelling van een goed verkoop- en verhuurdossier een héél belangrijk gegeven voor het welslagen van uw vastgoedtransactie zowel in België als in Portugal. Immo BelPort staat u dan ook graag bij om uw dossier met de grootste integriteit samen te stellen, gaande van een realistische waardebepaling tot de verwerking van alle keuringen en attesten en het opmaken van een juridisch waterdicht compromis of verhuurcontract. Hopelijk tot binnenkort! Kim

Deze makelaar is aangesloten bij

Logo BIV IPI

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod Immo BelPort

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.



Aanmelden