Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Tradewinds Homosassa Marina Resort

Verenigde Staten

€ 400.000 - € 450.000

Tradewinds Homosassa Marina Resort

  • Villas direct aan het water met eigen jachthaven

  • Aan het prachtige beschermde "Homosassa Springs Wildlife Park"

  • Investering vanaf € 250.000,-, permanente bewoning mogelijk!

  • Oplevering nieuwbouw woningen 5-7 maanden

Met een verscheidenheid aan huizen in mediterrane stijl, gelegen rond een eigen jachthaven met directe toegang tot de Golf van Mexico, biedt het TradeWinds Homosassa Marina Resort u luxe, stijl en gemak.

Bootstroken in de jachthaven zijn alleen te koop voor de huiseigenaren van dit exclusieve gated resort. Het TradeWinds Resort biedt ook een zwembad en een tennisbaan waar iedereen direct in het resort gebruik van kan maken. Ook is er een gezellig Welcome Center waar alle bewoners samen kunnen komen om elkaar te ontmoeten. Met luxe woningen direct aan de jachthaven of op de tweede rij aan het water, biedt TradeWinds mogelijkheden die passen bij uw wensen en uw budget.

De bewoners van TradeWinds Homosassa Marina Resort, gelegen aan de Homosassa rivier in de adembenemende omgeving van de Nature Coast, genieten van vele activiteiten en evenementen. De Homosassa-rivier, die een paar kilometer van een natuurlijke zoetwaterbron naar beneden stroomt in de Golf van Mexico, biedt een overvloed aan mogelijkheden voor vogels kijken, vissen, varen, kajakken, waterskiën, duiken, snorkelen en zelfs scalloping.

Het prachtige beschermde "Homosassa Springs Wildlife Park", de thuisbasis van de met uitsterven bedreigde lamantijn, ligt ook verderop in de straat waar iedereen van kan genieten. Hier vind je de inheemse zwarte beer uit Florida, de panter uit Florida, otters, wolven, herten, flamingo's, Amerikaanse zeearenden en nog veel meer inheemse dieren. Er is zelfs een nijlpaard genaamd Lou. Zorg ervoor dat u het onderwaterobservatorium betreedt, de "vissenkom" genaamd, om de zeekoeien van 3.000 pond te zien terwijl ze moeiteloos langs de kijkvensters glijden.

Voor de golfers zijn er ongeveer 20 golfbanen van wereldklasse in de omgeving, met een aantal op slechts 10 minuten rijden, waaronder de beroemde World Woods Golf Course en drie gouden banen in het nabijgelegen Sugarmill Woods.

In de omgeving van Citrus County Florida vindt u betoverende vissersdorpjes zoals Crystal River en Homosassa Springs met geweldige visrestaurants en pubs.

Gegevens

Project ID168428

Prijs€ 400.000 - € 450.000

Aantal units 56

Woonoppervlakte 110 - 232m2

Perceeloppervlakte 116 - 230m2

Verwachte rendement 4%


Brochure aanvraag

Wil je meer informatie over dit project met o.a. een overzicht van alle beschikbare woningtype, verwachte huuropbrengst en vaste lasten! Vraag vrijblijvend een brochure aan. Brochure aanvragen



Adres

Adres 4849 S Amstel Dr.

Postcode 34448

Plaats Homosassa

Land Verenigde Staten

Aangeboden door:

Florida Solutions BV

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in dit project

Bekijk alle woningen
terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop dit project