Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Smaal Swiss Immo BV

Smaal Swiss Immo BV
De Lind 18
5061 HW Oisterwijk
Nederland
+31653669609
https://smaalswissimmo.com/

Deze makelaar is aangesloten bij:

Aantal werknemers
Ondernemingsnummer / KVK: 81230273
Bedrijfsvorm Besloten vennootschap (bv)
Wij spreken de volgende talen NL,EN,DE

Over Smaal Swiss Immo BV

Mijn naam is René Smaal, aangenaam. Als Nederlander ben ik al ruim 25 jaar werkzaam in Zwitserland en geniet ik nog steeds elke keer weer van de kwaliteit van leven, de rust en de prachtige natuur. Smaal Swiss Immo is een professioneel makelaarskantoor, gevestigd in Nederland maar gefocust op Zwitserland. Onze kernactiviteit is de verkoop van chalets en appartementen in de Zwitserse wintersportgebieden. De meeste woningen die wij aanbieden zijn in eigendom van Nederlanders en mogen als “tweede woning” ook weer worden verkocht aan andere “buitenlanders”. Neem gerust eens contact met ons op om u te laten informeren over de mogelijkheden en onmogelijkheden in Zwitserland. Waarom Smaal Swiss Immo? -gespecialiseerd advies en begeleiding bij de aankoop en verkoop van vakantiewoningen in Zwitserland; -communicatie in de Nederlandse taal; -een pro-actieve Nederlandse mentaliteit; -operationeel zowel in Zwitserland als Nederland; -gedegen kennis van de Zwitserse woningmarkt, regels en gebruiken;

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod Smaal Swiss Immo BV

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.



Aanmelden