Bezoek de beurs

22 - 24 maart 2024 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Fjord RED

Fjord RED
Archimedesstraat 7
8400 Oostende
België
+(0)32 495 4141 67
https://www.fjordred.be

Aanwezig op beurs:

9 - 10 maart 2024 Flanders Expo Gent
22 - 24 maart 2024 Jaarbeurs Utrecht
Aantal werknemers
Ondernemingsnummer / KVK:
Bedrijfsvorm
Eerste beursdeelname
Totaal aantal beursdeelnames
Wij spreken de volgende talen NL,EN
Jaar van oprichting

Medewerkers

Over Fjord RED

Fjord Real Estate Development focust op stedelijke inbreidingsprojecten. Ons doel is om historisch bewezen locaties opnieuw op te waarderen. Dit doen we door in één project diverse functies te combineren en uitbating voor eigen rekening te nemen. ‍ In de ontwerpfase werken we zowel voor investeerder als onze eindgebruiker. Een tevreden eindgebruiker zorgt voor een tevreden investeerder. Door zowel het ontwerp als de uitbating voor eigen rekening te nemen willen wij de beleving van de eindgebruiker optimaliseren. Anderzijds kan een gebouw enkel duurzaam en rendabel zijn op lange termijn als men mits kleine ingrepen de bestemming en functie van het gebouw eenvoudig kan wijzigen. Fjord RED kiest daarom voor aanpasbare gebouwen met een aangename beleving binnen een stedelijke context. ‍ Fjord RED, een toegevoegde waarde voor uw vastgoed.

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod Fjord RED

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden