Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Sant'Angelo In Pontano

Marche, Italië

€ 150.000

Woonoppervlakte 260m2
Perceeloppervlakte 2.230m2
Aantal badkamers 0
Aantal slaapkamers 0

Omschrijving

Casa Mochi is een fraaie, klassieke en grote 19e eeuwse boerderij. Volgens de eigenaar, een architect, lijkt het huis structureel in goede staat te zijn. Op dit moment echter is de echte schoonheid van het huis, de antieke bakstenen, verborgen onder een grauwe, grijze pleisterlaag. Na een goede restauratie van het huis zal het een charmante en imposante Marchigiani landhuis zijn met die befaamde bijna gouden gloed van de antieke bakstenen muren bij zonsondergang.   De beschikbare vloeroppervlak is circa 260 m2 in het hoofdgebouw en nog eens 80 m2 van het vervallen bijgebouwtje. Meer vloeroppervlak kan worden toegevoegd, tot 20% van de huidige volume, wanneer de tijdelijke wet "piano casa" nog blijft doorlopen. Het huis ligt netjes in het midden van 2230 m2 land en het heeft enkele fraaie, oude, grote eiken. Alles inbegrepen in de in de huidige vraagprijs. Het is mogelijk om meer land te kopen.   Vanuit het huis heb je een prachtig uitzicht over de vallei en de heuveltopstadjes van Loro Piceno en Mogliano. Er is zelf een goed uitzicht op de provinciale hoofdstad Macerata en het Nationaal Park van de Monte Conero.   Er is enige flexibiliteit in de vraagprijs omdat de eigenaar zoals eerder vermeld een architect is en hij graag wordt betrokken bij het ontwikkelen en uitvoeren van het restauratieproject.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID172006

ID makelaarItaliaCasa

Prijs€ 150.000

Bouwjaar

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Adres

Plaats Sant'Angelo In Pontano

Land Italië

Regio Marche

Bekijk profiel

Aangeboden door:

ItaliaCasa

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning