Bezoek de beurs

29 sept. - 1 okt. 2023 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in San Marcello

Marche, Italië

€ 1.999.000

Woonoppervlakte 550m2
Perceeloppervlakte 35.000m2
Aantal badkamers 6
Aantal slaapkamers 9

Omschrijving

Prestigieuze en riante villa met negen slaapkamers en zes badkamers in moderne interieurstijl op basis van oude rustico. De villa ligt op een kleine heuvel langs de hellingen van de Marchiaanse heuvels dicht bij het Apennijnengebergte. Het huis ligt 10 km van zee en twintig minuten rijden van het comfortabele vliegveld van Ancona.Op de begane grond bevinden zich een riante hal met centrale trap, een woonkamer met open haard en ruim buitenterras, een riante eetkamer met toegang tot het overdekte buitenterras, een moderne keuken met alle denkbare apparatuur, twee slaapkamers met elk een eigen badkamer, een toiletruimte voor binnen en een toiletruimte voor buiten.Op de eerste verdieping die berijkbaar is via een prachtig transparant trapportaal bevinden zich vier slaapkamers en twee badkamers, een grote multifunctionele (speel)ruimte, en de trap naar de tweede verdieping.Op de tweede verdieping vindt men de zeer royale master bedroom met luxe badkamer en suite. In de fraai aangelegde tuin van 5000 m2 rond de woning ligt het zwembad van 7x17 m met rondom ruime zonneterrassen. De zwembad-apparatuur bevindt zich in de in de helling ingebouwde kelderruimte. Op het drieëneenhalf hectare groot terrein bevinden zich een aantal fruitbomen en 450 olijfbomen. Op het terrein bevindt zich een vrijstaand guest house met woonkamer/keuken en twee slaapkamers en een badkamer.De woning is volledig en zorgvuldig gerenoveerd met gebruikmaking van hoogwaardige materialen en de modernste technieken, zoals vloerverwarming, airconditioning en zonnepanelen. Het uitzicht rondom op de akkers, de olijfboomgaarden en de wijngaarden is adembenemend en heeft elk jaargetij zijn eigen kleurenpalet. Het middeleeuwse ommuurde stadje San Marcello met zo'n tweeduizend inwoners ligt op vijf minuten rijden en voorziet in de dagelijkse behoefte. Een uitzonderlijk object op een prachtige en goed bereikbare locatie.Hieronder een prachtige video van de villa: [youtube=https://www.youtube.com/watch?v=B0m3A8323Po]

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID172008

ID makelaarItaliaCasa

Prijs€ 1.999.000

Bouwjaar

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Adres

Plaats San Marcello

Land Italië

Regio Marche

Bekijk profiel

Aangeboden door:

ItaliaCasa

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning