Bezoek de beurs

29 sept. - 1 okt. 2023 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Frontone

Marche, Italië

€ 300.000

Woonoppervlakte 500m2
Perceeloppervlakte 5.000m2
Aantal badkamers 4
Aantal slaapkamers 8

Omschrijving

Authentieke gerestaureerde Borgo op rustige locatie niet ver van het Apennijnen gebergte met een fantastisch fraai en weids uitzicht. De Borgo is geheel in natuursteen opgetrokken. De muren, vloeren en daken zijn geheel en kwalitatief hoogwaardig vernieuwd. De afzonderlijke gebouwen kunnen verder naar eigen smaak worden afgewerkt. Het royale hoofdgebouw van ongeveer 300 m2 bestaat uit twee verdiepingen. Het grootste van de twee bijgebouwen kan als zelfstandig guesthouse worden gebruikt. Een tweede bijgebouw is multifunctioneel te gebruiken. Het complex van 500 m2 is uit te breiden met 100 m2 tot 600 m2. Er is een oorspronkelijke pizzaoven en waterbron beschikbaar. Het complex staat op een licht hellend terrein van ongeveer 1 hectare. Indien gewenst kan ongeveer 6 hectare bos en landbouwgrond tegen een redelijk bedrag worden bijgekocht. De Borgo bevindt zich enkele honderden meters van een rustige doorgaande weg en is daarmee goed bereikbaar en niet echt geïsoleerd. Voor de afbouw van dit prestigieuze project moet rekening worden gehouden met een extra investering van ongeveer €500.000.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID172052

ID makelaarItaliaCasa

Prijs€ 300.000

Bouwjaar

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Adres

Plaats Frontone

Land Italië

Regio Marche

Bekijk profiel

Aangeboden door:

ItaliaCasa

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning