Bezoek de beurs

29 sept. - 1 okt. 2023 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Caldarola

Marche, Italië

€ 140.000

Woonoppervlakte 58m2
Perceeloppervlakte 0m2
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 0

Omschrijving

"La Suite sul Castello" is onderdeel van "Castello Pallotta" en beschikt over alle moderne gemakken. Het is een pand met een vloeroppervlak van circa 58 m2. Het heeft een open ruimte met een "sopalco" (loft) voor het slaapgedeelte.

Het appartement heeft een aantal unieke en fraaie kenmerken: stenen muren, antieke houten balken, gebogen ramen en terracotta vloeren. De entree is via een oude 15de-eeuwse wenteltrap die deel uitmaakte van het oude kasteel uitkijktoren.

Alle voorzieningen zijn er; gas, water en elektriciteit, kachel met houtpellets voor de winter, badkamer, keuken met traditionele oven en ingebouwde magnetron en een boiler voor warmwater.

Het appartement is gelegen in het historische centrum van Caldarola. De stad omvat de Castello Pallotta (9e eeuw, gerestaureerd in de 16de eeuw) en het paleis Pallotta (16e eeuw). Het stadje is ook de thuisbasis van een aantal kastelen, zoals die van Croce, Vestignano en Pievefavera. Opvallend is ook de Collegiata di San Martino (1587).

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID172122

ID makelaarItaliaCasa

Prijs€ 140.000

Bouwjaar

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Adres

Plaats Caldarola

Land Italië

Regio Marche

Bekijk profiel

Aangeboden door:

ItaliaCasa

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning