Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Kaiser Properties

Kaiser Properties
Edifício MacGregor, Loja C, Estrada de Vale Rabelho, Guia
8200 - 428 Albufeira
Portugal
(+351) 289 508 106
https://kaiser-properties.com/

Deze makelaar is aangesloten bij:

Aantal werknemers 12
Ondernemingsnummer / KVK: 8389
Bedrijfsvorm Eenmanszaak
Wij spreken de volgende talen EN,DE,FR

Over Kaiser Properties

Kaiser Properties - Mediação Imobiliária, Lda. is een vergunninghoudend onroerendgoed- en vastgoedbeheerbedrijf (vergunning nr. 8389 AMI) gevestigd in Galé, Albufeira, Algarve, Portugal. Ons bedrijf is in 2008 opgericht door Family Kaiser, die sinds 1994 actief is op de onroerendgoedmarkt in de Algarve. Wij zijn een groep toegewijde professionals die elke dag opnieuw proberen de markt vooruit te helpen. Als u zich realiseert dat het kopen van een woning in het buitenland een grote stap is voor de meesten van u, begrijpen we hoe belangrijk een makelaar in het koopproces is. Onze eeuwige motivatie, een hoog niveau van expertise, echte passie voor wat doen en het vermogen om uw wensen en behoeften zorgvuldig te analyseren, stellen ons in staat om een ??echt professionele service te bieden, altijd trouw aan ons motto: Omdat We Care! Ons doel is om u te helpen volledige gemoedsrust te bereiken tijdens het koop- of verkoopproces van een woning. Als u een hypotheek, een betrouwbare advocaat of een professionele bouwer wenst, aarzel dan niet om contact op te nemen. We waarderen ook persoonlijke groei, teambuilding en geluk en moedigen ons team aan om hun hart te steken in alles wat ze doen. Happy Employees = Happy Company = Happy Clients! We kijken er naar uit u te ontmoeten!

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod Kaiser Properties

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden