Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Albufeira

Faro, Portugal

€ 1.550.000

Woonoppervlakte 270m2
Perceeloppervlakte 2.040m2
Aantal badkamers 5
Aantal slaapkamers 5

Omschrijving

VIDEOLichte villa met uitzicht op de golfbaan van Salgados, gelegen in een zeer privé semi-landelijk gebied naast de golfbaan en het natuurreservaat van Salgados, op korte rijafstand van een verscheidenheid aan prachtige stranden zoals São Rafael, Galé, Salgados en Armação de Pêra. De stad Albufeira, met een verscheidenheid aan restaurants en bars langs Fishermen's Beach, en de jachthaven liggen op 10 minuten rijden. drijfveer.De villa bestaat uit: Begane grond: woon- en eetkamer met open haard, een ingerichte keuken, 2 slaapkamers en 2 badkamers met vloerverwarming (1 en-suite). Eerste verdieping : 3 slaapkamers, 3 badkamers met vloerverwarming (allen en-suite) en een ruim terras op het zuiden.De ruime tuin met gazon en struiken/hagen bestaat uit een groot zwembad omgeven door terrassen met een groot overdekt zitgedeelte met buitenkeukenruimte met barbecue.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID175078

ID makelaarKP.800

Prijs€ 1.550.000

Bouwjaar

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Adres

Plaats Albufeira

Land Portugal

Regio Faro

Regio Algarve

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Kaiser Properties

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning