Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Top Estates

Top Estates
Waarschootdorp 11
9950 Lievegem
België
+32499 27 67 41
https://www.topestates.eu/

Aanwezig op beurs:

4 - 6 oktober Brabanthallen Den Bosch
19 - 20 oktober 2024 Flanders Expo Gent
Aantal werknemers
Ondernemingsnummer / KVK: BE0744449759
Bedrijfsvorm Besloten vennootschap (bv)
Eerste beursdeelname
Totaal aantal beursdeelnames
Wij spreken de volgende talen NL,EN
Jaar van oprichting

Medewerkers

Thomas van Hecke

Eigenaar

Jens De Clercq

Account Manager aankoop Spaans vastgoed

Robine Vermeir

Office Manager

Manon Everaert

Account Manager aankoop Spaans vastgoed

Danny Van Hecke

Account Manager aankoop Spaans vastgoed

David Lootens

Account Manager aankoop Spaans vastgoed

Over Top Estates

Top Estates is een erkend vastgoedkantoor dat Belgische en Nederlandse klanten begeleidt bij de aankoop van een eigendom in Spanje. Er zijn verschillende redenen waarom je als klant bij ons aan het juiste adres bent. Graag overlopen we de belangrijkste. Beëdigd landmeter-expert Thomas Van Hecke verloor in 2015 zijn hart aan de Spaanse stad Valencia. Dankzij jarenlange ervaring in het Belgische en Spaanse vastgoed bij andere vastgoedkantoren werd de stap naar een eigen internationaal vastgoedkantoor snel gezet. Samen met zijn werknemer Jens, bieden ze onder de naam Top Estates een ruim aanbod van Spaanse woningen aan. In Spanje is het beroep van vastgoedmakelaar niet beschermd. Werkelijk iedereen kan zichzelf een makelaar noemen. Dit heeft natuurlijk gevolgen voor de markt. Een betrouwbare partner is dus van cruciaal belang. De mensen achter Top Estates hebben zowel in België als in Spanje de nodige opleidingen genoten en werken vanuit een Belgische erkende vastgoedvennootschap. Wij staan onder controle van onze eigen beroepsfederatie en zijn lid van het CIB (Confederatie voor Immobiliënberoepen).

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod Top Estates

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden