Bezoek de beurs

29 - 30 januari 2022 | Mecc Maastricht | 10:00 – 17:00 uur 18 - 20 maart 2022 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*
Terug naar overzicht

Nieuwbouwproject Marianovo

Polen

€ 120.000 - € 144.000

Nieuwbouwproject Marianovo

  • 24 luxe comfortabele villa's aan het meer van Marianovo

  • Midden in de natuur en toch slechts 15min van de stad

  • Diverse typen woningen en kavelgrootte, afwerkingen naar keus

In Marianowo, direct aan het meer en midden in de natuur, bouwen we een woonwijk van 24 comfortabele en ruime woningen op ruime grondpercelen. De moderne woningen zijn ontworpen door een bekende Poolse architect en worden gekenmerkt door schoonheid van eenvoud, licht en de verbinding met de natuur. De grote overdekte terrassen bieden extra ruimte en vrijheid en hebben zicht op het meer. De woningen hebben een gezamenlijk privésteiger en het meer is zeer geschikt om te zwemmen, vissen, surfen, etc.

Marianowo ligt op slechts 70 km van de Duitse grens in de prachtige regio West Pommern en grenst aan het Natura 2000 gebied. Marianovo kent goede verbindingswegen naar Stargard, Szczecin en Berlijn en treinverbindingen via het nabijgelegen station. In het plaatsje Marianowo zijn een supermarkt, apotheek, arts, etc, aanwezig. De stad Stargard met ligt op 15 minuten rijden en biedt alle overige faciliteiten. In de omgeving zijn er veel mogelijkheden om te wandelen, fietsen, paardrijden of golfen. Met ruim een uur ben je bij de prachtige stranden aan de Oostzee. Als je graag in de natuur verblijft, maar ook binnen 15 minuten in de stad bent, dan is dit de perfecte plek voor jou.

Er zijn 2 typen verschillende woningen beschikbaar. Type A met ene begane grond van ruim 86m2 en een verdiepingsvloer van 24m2 en type B met een begane vloer van ruim 123m2 en een verdiepingsvloer van 43 m2 . De perceelgroottes variëren van ruim 1000m2 tot bijna 2000 m2. Kies de versie die het beste bij u past. De compacte body van de woning omvat een ruime woonkamer met open keuken, twee of drie slaapkamers, een badkamer en een wasruimte. Grote ramen laten veel licht binnen en bieden een prachtig uitzicht op het meer en nodigen u uit om naar het terras te gaan. Alle woningen zijn voorzien van een warmtepomp en voorbereid op plaatsing van zonnepanelen.

Op de eerste verdieping komt u op de multifunctionele zolder die u bijvoorbeeld kunt adopteren als extra slaapkamer, badkamer, tv-kamer of opslag.

De woning is deels aan te passen aan uw wensen. Zo zijn er verschillende afwerkingen voor de gevel of extra dakramen mogelijk. De woningprijzen betreffen een casco oplevering en zijn onderhevig aan de wisselkoers Poolse zloty (PLN), informeer voor de actuele prijzen. Desgewenst kan de woning turnkey worden opgeleverd.

Dit project wordt ontwikkeld door Bergpol Investment, een bedrijf met Nederlands kapitaal. We hebben meer dan 25 jaar ervaring in industriële, commerciële en vastgoedontwikkelingen in Nederland en Polen. Ons kantoor is gevestigd in Poznań, de Nederlandse contactpersoon ter plaatse is Kasper Vencken.

Gegevens

Project ID177298

Prijs€ 120.000 - € 144.000

Aantal units 24

Woonoppervlakte 86 - 166m2

Perceeloppervlakte 1023 - 1771m2

Verwachte oplevering 2021 - 2023


Brochure aanvraag

Wil je meer informatie over dit project met o.a. een overzicht van alle beschikbare woningtype, verwachte huuropbrengst en vaste lasten! Vraag vrijblijvend een brochure aan. Brochure aanvragen

Adres

Plaats Jezioro Marianowskie

Land Polen

Aangeboden door:

Bergpol Investment

Contactformulier

Aanhef*

Woningen in dit project

Bekijk alle woningen
terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop dit project