Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Nieuwbouwproject in Murcia

Murcia, Spanje

€ 220.000

Woonoppervlakte 76m2
Perceeloppervlakte 144m2
Aantal badkamers
Aantal slaapkamers

Omschrijving

Altaona Golf & Country Village, exclusieve verkoop door HIP Estates, is gelegen op iets meer dan 10 minuten van het centrum van Murcia. Een gezellige stad met leuke terrassen en prachtige straten.

Ook is het gelegen aan de voet van het natuurgebied Carrascoy en de vallei die Murcia omgeeft. Een berggebied waar je mooie wandelingen kunt maken of kunt mountainbiken. Op nog geen 30 minuten vinden we de Mar Menor. Een unieke plek, ideaal voor het beoefenen van allerlei watersporten of om met het hele gezin te genieten.

Op een half uur via de snelweg bevindt zich Cartagena, een prachtige stad met moderne gebouwen en boulevards die langs het Romeinse Theater naar de haven lopen.

Op Altaona Golf & Country Village vindt u zowel vrijstaande villa’s als geschakelde woningen. Alle woningen staan garant voor veel comfort, een fraai uitzicht en de onmiddellijke nabijheid van de meest uiteenlopende ontspanningsfaciliteiten, Murcia, de natuur en de zee. Bekijk onderaan deze pagina, onder de landkaart, de verschillende woningen.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID180550

Prijs€ 220.000

Bouwjaar 2022

Woningtype Nieuwbouwproject

Type bouw Nieuwbouw

Adres

Adres Autovía de Murcia San Javier (RM19) km 1,4, Baños y mendigo

Postcode 30155

Plaats Murcia

Land Spanje

Regio Murcia

Regio Costa Calida

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Hip Estates

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning