Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Altaona Golf & Country Village

Murcia, Spanje

€ 220.000 - € 1.285.000

Altaona Golf & Country Village

  • Afstand 15min van het centrum van Murcia en 30min Mar Menor

  • Bij 18 holes golfbaan, voorzien van wellness centrum & supermarkt

  • Prachtig natuurgebied om te wandelen of te mountainbiken

Altaona Golf & Country Village, exclusieve verkoop door HIP Estates, is gelegen op iets meer dan 10 minuten van het centrum van Murcia. Een gezellige stad met leuke terrassen en prachtige straten.

Ook is het gelegen aan de voet van het natuurgebied Carrascoy en de vallei die Murcia omgeeft. Een berggebied waar je mooie wandelingen kunt maken of kunt mountainbiken. Op nog geen 30 minuten vinden we de Mar Menor. Een unieke plek, ideaal voor het beoefenen van allerlei watersporten of om met het hele gezin te genieten.

Op een half uur via de snelweg bevindt zich Cartagena, een prachtige stad met moderne gebouwen en boulevards die langs het Romeinse Theater naar de haven lopen.

Op Altaona Golf & Country Village vindt u zowel vrijstaande villa’s als geschakelde woningen. Alle woningen staan garant voor veel comfort, een fraai uitzicht en de onmiddellijke nabijheid van de meest uiteenlopende ontspanningsfaciliteiten, Murcia, de natuur en de zee. Bekijk onderaan deze pagina, onder de landkaart, de verschillende woningen.

Gegevens

Project ID180550

Prijs€ 220.000 - € 1.285.000

Aantal units 450

Woonoppervlakte 76 - 283m2

Perceeloppervlakte 144 - 1000m2

Verwachte oplevering 2022 - 2023

Verwachte rendement 5%


Brochure aanvraag

Wil je meer informatie over dit project met o.a. een overzicht van alle beschikbare woningtype, verwachte huuropbrengst en vaste lasten! Vraag vrijblijvend een brochure aan. Brochure aanvragen


Adres

Adres Autovía de Murcia San Javier (RM19) km 1,4, Baños y mendigo

Postcode 30155

Plaats Murcia

Land Spanje

Regio Murcia

Regio Costa Calida

Aangeboden door:

Hip Estates BV

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in dit project

Bekijk alle woningen
terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop dit project