Bezoek de beurs

22 - 24 maart 2024 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

B&L Promotions Costa Blanca

22 - 24 maart 2024 Jaarbeurs Utrecht

B&L Promotions Costa Blanca
C/ Magallanes 18, Centro Comercial Rioja, Local 16
03189 Orihuela Costa
Spain
+34 966 76 40 40
www.blpromotions.com/nl/
Standnummer - 136

Aanwezig op beurs:

9 - 10 maart 2024 Flanders Expo Gent
22 - 24 maart 2024 Jaarbeurs Utrecht
Aantal werknemers
Ondernemingsnummer / KVK: ESB54656210
Bedrijfsvorm SL
Eerste beursdeelname
Totaal aantal beursdeelnames
Wij spreken de volgende talen NL,EN,DE,FR
Jaar van oprichting

Medewerkers

Harry Bos

Kurt Lantsoght

Over B&L Promotions Costa Blanca

B&L Promotions Costa Blanca is een makelaardij in de ruimste zin van het woord. Een team met tientallen jaren ervaring zorgt niet enkel voor een vlekkeloze aankoop van uw droomhuis maar ook voor de nazorg, huisbeheer, verzekeringen, verhuur etc. Ons kantoor in Spanje staat altijd voor u klaar. Veilig aankopen is voor ons een must. Bankgaranties, financiele en juridische garanties staan voorop. Al ons aanbod geeft u deze zekerheden. Ons specialisatie gebied strekt zich langs de kust van Santa Pola tot aan Cartagena en natuurlijk ook het prachtige binnenland. B&L Promotions Costa Blanca is lid van GIPE (nr 3686), één van de twee organisaties voor onroerend goed bemiddelaars in Spanje. Wij zijn expert in goed luisteren naar onze klanten en tonen wat zij willen zien en niet wat wij willen verkopen.

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod B&L Promotions Costa Blanca

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden