Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Crystal Real Estate S.L.

Crystal Real Estate S.L.
Avda. Espana, 2-1 DCHA
03300 Orihuela
Spain
+34 865 685 921
https://crystals-realestate.com/

Deze makelaar is aangesloten bij:

Aantal werknemers 6
Ondernemingsnummer / KVK:
Bedrijfsvorm SL
Wij spreken de volgende talen NL,EN,DE,FR

Over Crystal Real Estate S.L.

Over Crystal Real Estate Wij zijn experts in de Spaanse vastgoedmarkt, gespecialiseerd in de wederverkoop van onroerend goed, nieuwbouwprojecten en het bouwen van uw eigen project. We houden er ook van om dingen anders te doen. Onze uitgebreide portefeuille met nieuw- en wederverkoop onroerend goed biedt u een geweldige kans om een aantal eigendommen te selecteren die aan uw criteria voldoen. Hierna komt het moment waarop ons werk echt begint. We kunnen met een druk op de knop een bezichtigingsreis voor u regelen. Ons deskundig verkoopteam kan contact met u opnemen en zichzelf aan u voorstellen en reisarrangementen met informatie over vlucht en hotel regelen. Tevens informeren ze u met volledige details van de door u gekozen eigendommen. Eenmaal hier, wordt u op de luchthaven opgehaald door uw toegewijde verkoopmedewerker die u naar uw comfortabele appartement of hotel zal brengen en u alle door u gekozen eigendommen zal laten zien, inclusief de prachtige omgeving die ze te bieden hebben.

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod Crystal Real Estate S.L.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden