Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Brug Financial Services

Brug Financial Services
Laan op Zuid 102
3071 AA Rotterdam
Nederland
https://actal.com/

Aanwezig op beurs:

4 - 6 oktober Brabanthallen Den Bosch
19 - 20 oktober 2024 Flanders Expo Gent
Aantal werknemers
Ondernemingsnummer / KVK:
Bedrijfsvorm Commanditaire vennootschap (cv)
Eerste beursdeelname 2021
Totaal aantal beursdeelnames
Wij spreken de volgende talen NL,EN,DE,FR
Jaar van oprichting

Medewerkers

Wim Vromans

Managing partner

Over Brug Financial Services

U staat bij ons voorop. Of het nu gaat om uw onderneming, uw persoonlijke vermogensplanning of een emigratie naar het buitenland, wij bieden oplossingen waar u mee verder kunt. Wij bieden u advies op maat en toegesneden op uw persoonlijke situatie waar u echt iets aan heeft. Van aandelenfusie tot aangifte, Brug helpt u verder. Wij zijn de verbinding tussen uw ambitie en het realiseren van van uw plannen, in Nederland of daarbuiten. Wij zijn een gespecialiseerd team met ruime ervaring op fiscaal gebied. Onze medewerkers beschikken allen over jaren ervaring in de Nederlandse en de internationale fiscaliteit. Praktische kennis die u kunt toepassen op uw persoonlijke situatie. Zowel voor de aanschaf van een tweede woning als het investeren in het buitenland of een emigratie, Brug verschaft u de juiste fiscale route.

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod Brug Financial Services

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden