Bezoek de beurs

3 - 4 juni | Antwerp Expo Antwerpen | 10:00 – 17:00 uur 29 sept. - 1 okt. 2023 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Pianello Del Lario

Lombardije, Italië

€ 840.000

Woonoppervlakte 300m2
Perceeloppervlakte 2.500m2
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 3

Omschrijving

Op slechts 3 km van het meer op een dominante positie met een spectaculair uitzicht op het meer, bieden wij een prachtige villa van 300 vierkante meter recent gebouwd en omgeven door 2500 vierkante meter vlakke tuin met de mogelijkheid om een ​​zwembad van 15 x 8 meter te creëren.De villa heeft 2 verdiepingen die intern verbonden zijn met een comfortabele trap. De twee verdiepingen hebben ieder een eigen ingang, waardoor het huis ook door twee gezinnen onafhankelijk gebruikt zou kunnen worden.* Begane grond: grote woonkamer met veranda, open keuken, 2 grote slaapkamers waarvan één met badkamer en kelder;* Eerste verdieping: woonkamer met grote ramen met uitzicht op het meer en de bergen, open keuken, slaapkamer met tweepersoonsbed, badkamer en groot terras.Het pand is gebouwd met materialen en afwerking van hoog niveau; buitencoating, zonnepanelen voor sanitair water, dakbedekking compleet met isolatie en vloerverwarming .
Er bestaat eventueel de mogelijkheid een zwembad aan te leggen en een garage te bouwen op het grote terrein rondom het huis.Vraagprijs inclusief meubilair.
Panoramazicht op het meer en de bergen.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID184487

ID makelaarItaliaCasa

Prijs€ 840.000

Bouwjaar

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Adres

Plaats Pianello Del Lario

Land Italië

Regio Lombardije

Bekijk profiel

Aangeboden door:

ItaliaCasa

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning