Bezoek de beurs

29 sept. - 1 okt. 2023 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Marina Alta Inland

Alicante, Spanje

€ 565.000

Woonoppervlakte m2
Perceeloppervlakte 0m2
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 3

Omschrijving

Nieuwe promotie van vrijstaande villa´s in een woonwijk van Pedreguer. Een charmantisch klein dorpje in het binnenland van de gemeente Marina Alta. Het ligt aan de voet van de berg en biedt een bevoorrechte natuurlijke omgeving met alle faciliteiten in de directe omgeving. Het grootste winkelcentrum ligt op slechts 15 minuten rijden met de auto, de steden Dénia en Jávea met zijn prachtige stranden op respectievelijk 20 en 30 minuten en de luchthaven van Alicante op slechts een uur rijden.

Deze promotie biedt geweldige mogelijkheden voor personalisatie, om te kiezen uit verschillende distributies en ontwerpen van vrijstaande villa´s met 2 of 3 slaapkamers en 2 badkamers. De woningen hebben een woonkamer met een open en licht concept, moderne keuken, veranda en een groot terras van 50 m2. De villa´s worden gebouwd op percelen tussen 732-828 m2, allemaal met een prachtig panoramisch uitzicht op de natuurlijke omgeving en hebben een aangelegde tuin, parkeergelegenheid en een privé zwembad van 8x4 m2 met pre-installatie van verwarming.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID185199

ID makelaar3049045

Prijs€ 565.000

Bouwjaar

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Nieuwbouw

Specificaties

Zwembad Ja

Adres

Plaats Marina Alta Inland

Land Spanje

Regio Alicante

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Medland Spanje

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning