Bezoek de beurs

29 sept. - 1 okt. 2023 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

OC Résidences

29 sept. - 1 okt. 2023 Jaarbeurs Utrecht

OC Résidences
70 Route de Toulouse - Zone de Mélou
81100 Castres
Frankrijk
+ 33 (0)5 63 62 50 91
https://www.oc-residences.fr/
Standnummer - 528

Aanwezig op beurs:

29 sept. - 1 okt. 2023 Jaarbeurs Utrecht
14 - 15 oktober 2023 Flanders Expo Gent
Aantal werknemers
Ondernemingsnummer / KVK:
Bedrijfsvorm
Eerste beursdeelname
Totaal aantal beursdeelnames
Wij spreken de volgende talen NL,EN,DE,FR
Jaar van oprichting

Medewerkers

Gerrit Tor

Eigenaar

Over OC Résidences

Sinds 1983 is Oc Résidences, bouwer van individuele woningen, een dynamisch bedrijf dat vertrouwt op een kwaliteitsproduct, een grote verscheidenheid aan modellen en traditionele materialen. OC Résidences werd al snel een leider en kreeg unanieme steun in professionele bankkringen. Sinds 1992 heeft het bedrijf een sterke ontwikkeling doorgemaakt en heeft het meerdere vestigingen in de regio geopend. Het doel van Oc Résidences is altijd hetzelfde gebleven: haar imago behouden als een veilig bedrijf, dat kwaliteitsdiensten biedt met tevreden klanten. Met zijn ervaring in de bouw van huizen, biedt ons bedrijf ook renovatiediensten aan, evenals grond te koop en land + huisoplossingen, voor volledige ondersteuning van zijn klanten. OC Résidences heeft meer dan 7.000 woningen gebouwd in de regio! Dat maakt het een essentiële referentie.

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod OC Résidences

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden