Bezoek de beurs

22 - 24 maart 2024 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Recreapark Modular

Recreapark Modular
Batterijenweg 13c
4041 DA Kesteren
Nederland
+31(0)488 48 88 48
https://recreaparkmodular.nl/

Aanwezig op beurs:

9 - 10 maart 2024 Flanders Expo Gent
22 - 24 maart 2024 Jaarbeurs Utrecht
Aantal werknemers
Ondernemingsnummer / KVK:
Bedrijfsvorm
Eerste beursdeelname
Totaal aantal beursdeelnames
Wij spreken de volgende talen NL,EN,DE
Jaar van oprichting

Medewerkers

Over Recreapark Modular

Wij zijn Recreapark Modular, zakelijk leverancier van duurzame modulaire woningen inclusief complete interieurinrichting. We bieden een uniek totaalconcept vanaf het ontwerp tot de levering en montage. Onze passie: beleving en duurzaamheid vertalen in een sfeervolle ambiance. Binnen en buiten in de perfecte balans. Volledig kloppend volgens de labelling die uw organisatie toepast. Ons gemeenschappelijke doel: de verwachtingen van uw gasten overtreffen! Kiest u voor Recreapark Modular? dan kiest u voor complete ontzorging. Wij regelen werkelijk alles voor uw modulaire woning. Vanaf het 3D ontwerp tot de inrichting van de woonkamer en zelfs aan de wijnglazen in de servieskast is gedacht. Uw gasten hoeven alleen een koffer met kleding mee te nemen.

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod Recreapark Modular

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden