Bezoek de beurs

29 sept. - 1 okt. 2023 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Benissa Costa

Alicante, Spanje

€ 1.750.000

Woonoppervlakte 350m2
Perceeloppervlakte 1.565m2
Aantal badkamers 4
Aantal slaapkamers 3

Omschrijving

Dit is een fantastisch project op een groot perceel te koop in Pedramala, Benissa Costa met spectaculair uitzicht op zee van Calpe tot Moraira. De villa zal worden gebouwd over twee niveaus volgens de hoogste normen om optimaal van het uitzicht te genieten. INRICHTING: Begane grond: woonkamer / eetkamer / keuken, tweepersoonsslaapkamer met en-suite, aparte wc INTERNE TRAP / LIFT TOT: Twee tweepersoonsslaapkamers met en-suite. LIFT NAAR BOVENVERDIEPING: dubbele garage, entree. BEGANE GROND: Gymnasium, bioscoop, wasruimte, aparte wc ALLE DETAILS Te koop in Benissa Costa is dit fantastische perceel en project. De woning is toegankelijk via de weg naar de dubbele garage. Er is een lift naar beneden naar het niveau met twee tweepersoonsslaapkamers met en-suite en dan ofwel via een interne trap of een lift naar de benedenverdieping. Op dit niveau is een prachtige open lounge / eetkamer / keuken en een derde tweepersoonsslaapkamer met en-suite en aparte wc. Op de begane grond is een gymzaal, bioscoop, wasruimte en nog een wc. De villa wordt gebouwd volgens een zeer hoge standaard en exclusief ontwerp. Het ontwerp kan aan uw wensen worden aangepast. Als alternatief kan het perceel zonder het project worden verkocht. Als je het leuk vindt wat je ziet, neem dan contact met ons op om een bezichtiging te regelen.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID188331

ID makelaar02690B

Prijs€ 1.750.000

Bouwjaar

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Nieuwbouw

Adres

Plaats Benissa Costa

Land Spanje

Regio Alicante

Regio Costa Blanca

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Select Villas of Moraira

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning