Bezoek de beurs

29 sept. - 1 okt. 2023 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Santa Rosalía Lake and Life Resort

Murcia, Spanje

€ 240.000 - € 350.000

Santa Rosalía Lake and Life Resort

  • 4 kilometer van de Mar Menor

  • Grootste aangelegde meer van Europa met kristalhelder water

  • Tropische sfeer van de Caraïben

Santa Rosalía Lake and Life Resort herdefinieert het concept ‘resort’ in dit gedeelte van het Middellands Zeegebied. Het resort van 12,4 hectare is ontworpen als een immens grote groenzone, die de bewoners het gevoel geeft in een oneindige tuin van Eden te leven. La Reserva is de naam van het recreatieve domein dat bewoners uitnodigt om te sporten en te ontspannen en is ingedeeld in verschillende zones. In het oog springt The Lake, een spectaculair groot meer met kristalhelder water, enkel toegankelijk voor de bewoners. Daaromheen worden de luxueuze woningen gebouwd die te koop zijn als tweede verblijf.

Centraal in Santa Rosalía Lake and Life Resort ligt het grootste kunstmatige meer van Europa, 16.000 m² groot, gecreëerd in samenwerking met Crystal Lagoons. Denk aan turquoise lagunes, witte zandstranden, een Beach Club en je komt snel in de tropische sferen van de Caraïben. Midden het meer liggen twee paradijselijke eilanden met palmbomen. Wie niet in een strandstoel wil blijven hangen, kan een partijtje beachvolley of petanque spelen, of het water op met een kayak of SUP.

Crystal Lagoons is wereldleider op het gebied van duurzame filtratiesystemen voor grote meren en lagunes om in te zwemmen. De technologie maakt een efficiënt beheer van water en energie mogelijk. The Lake maakt gebruik van een doeltreffend systeem voor het sproeien, opvangen en hergebruiken van water.

Gegevens

Project ID190745

Prijs€ 240.000 - € 350.000

Aantal units 1600

Woonoppervlakte 173 - 192m2

Perceeloppervlakte 140 - 255m2

Verwachte oplevering 2022 - 2023

Verwachte rendement 4-5%


Brochure aanvraag

Wil je meer informatie over dit project met o.a. een overzicht van alle beschikbare woningtype, verwachte huuropbrengst en vaste lasten! Vraag vrijblijvend een brochure aan. Brochure aanvragen


Adres

Postcode 30710

Plaats Santa Rosalía

Land Spanje

Regio Murcia

Aangeboden door:

Hip Estates BV

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in dit project

Bekijk alle woningen
terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop dit project