Bezoek de beurs

29 sept. - 1 okt. 2023 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Orihuela Costa

Murcia, Spanje

€ 1.050.000

Woonoppervlakte 194m2
Perceeloppervlakte 500m2
Aantal badkamers 4
Aantal slaapkamers 3

Omschrijving

Nieuwbouw villa's op een locatie welke op een kleine afstand van het strand worden gerealiseerd. Er zijn drie verschillende types variërend van 100 tot 185M2  vloeroppervlak en dat alles met ruime terrassen, privé zwembad en fantastisch zeezicht.
De indelingen zijn variërend van 2 tot 3 slaapkamers en 3 of zelfs 4 badkamers. Er is inspraak in de verdere invulling en afwerking zodat dit uw eigen stekje wordt op een plaats om verliefd op te worden.
Orihuela Costa is momenteel erg geliefd bij de Costa Blanca- gangers, door een prima diensten- en winkel aanbod, de leuke stranden en baaien, de jachthavens en meerdere golfcourses is er voor ieder wat wils.
Al genoeg van al dat online zoeken naar een passende woning?

Ga met ons mee op een VIP-oriëntatie-trip naar de Costa Blanca vanaf slechts € 150,- per persoon.

Laat de toonaangevende Costa Blanca-specialist van Europa sinds meer dan 40 jaar uw gids zijn voor de beste nieuwe en bestaande woningen in deze regio. Ons vierdaagse arrangement bestaat uit retourvluchten vanuit Nederland of België, accommodatie en maaltijden in het Hotel MASA te Torrevieja. Onroerend goed bezichtigen met uw eigen MASA adviseur die u gedurende uw tijd in Spanje persoonlijk zal begeleiden. Wij hebben meer dan 36,000 gezinnen geholpen hun huis in Spanje te vinden en we willen jou ook graag helpen.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID191881

ID makelaar742E

Prijs€ 1.050.000

Bouwjaar

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Nieuwbouw

Adres

Postcode 03189

Plaats Orihuela Costa

Land Spanje

Regio Murcia

Regio Costa Blanca

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Masa International

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning