Bezoek de beurs

29 sept. - 1 okt. 2023 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Pergola

Marche, Italië

€ 650.000

Woonoppervlakte 300m2
Perceeloppervlakte 50.000m2
Aantal badkamers 8
Aantal slaapkamers 6

Omschrijving

Ca 'Merlino is een onroerengoed  bestaande uit drie gebouwen, gelegen op een prachtige panoramische locatie met uitzicht op de heuvels; het complex is ideaal  voor receptief toeristisch gebruik. Het hoofdgebouw heeft de uitstraling van een typische Marche boerderij, de totale oppervlakte op drie niveaus is 240 m2 en is als volgt ingedeeld: op de begane grond: entree/receptie, salon/eetkamer, keuken, kleine woonkamer met houtkachel , badkamer ; de eerste verdieping is toegankelijk via zowel een interne als een externe trap en is als volgt samengesteld: woonkamer, vier tweepersoonskamers met ensuite badkamer, terras dat toegankelijk is vanuit èèn van de slaapkamers; op de tweede verdieping zolder zijn er enkele bergruimtes . In het tweede  vrijstaande gebouw,  bevindt zich een appartement bestaande uit een woonkamer met kitchenette, badkamer en een  slaapkamer , evenals een slaapkamer met badkamer met onafhankelijke toegang. Het derde  vrijstaande gebouw  werd gebruikt voor fruitverwerking, deze structuur bestaat uit drie kamers, badkamer en een  koelcel. De woning is omgeven door een tuin met een 12x6 zwembad uitgerust met een solarium, het terrein bevat in totaal   5 hectare grond met olijfgaarden en truffelgronden.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID193654

ID makelaar920

Prijs€ 650.000

Bouwjaar

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Adres

Plaats Pergola

Land Italië

Regio Marche

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Intermed

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning