Bezoek de beurs

3 - 4 juni | Antwerp Expo Antwerpen | 10:00 – 17:00 uur 29 sept. - 1 okt. 2023 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Maasbree

Limburg, Nederland

Vanaf € 249.000

Woonoppervlakte 72m2
Perceeloppervlakte 350m2
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 2

Omschrijving

De duurzame Bos Cube wordt gekenmerkt door het strakke, moderne design en bevindt zich op een ruime kavel midden in het groen. Een perfecte balans tussen natuur en woonplezier. De woning is van alle gemakken voorzien en beschikt over goede akoestiek. Alles voor een prettig woonklimaat. Het modulaire Cube-systeem is flexibel te koppelen aan andere 'Cubes' waardoor diverse afmetingen mogelijk zijn. Zo stelt u eenvoudig uw eigen unieke Bos Cube samen.

Milieuvriendelijke materialen
De woning kent een hoge isolatiewaarde en wordt gemaakt van oerdegelijk gelamineerd hout. Gelamineerd hout vraagt minder energie in het productieproces en is daardoor milieuvriendelijker dan staal of beton. Doordat de woning kant en klaar wordt geleverd, is een Bos Cube snel en makkelijk te plaatsen én te verplaatsen. Bovendien is voor een Bos Cube geen fundering nodig, waardoor het groene terrein volledig in tact blijft. De lichte Cube woningen zijn de perfecte balans tussen natuur en woonplezier.

Functionele indeling
De standaard uitvoering van de Bos Cube heeft een praktische indeling met royale ruimtes. In het midden van de Bos Cube zijn de woonkamer en keuken gesitueerd. De ruime glaspartijen en openslaande deuren naar het terras zorgen voor een lichte, moderne en luxe uitstraling. Dat is zeer aangenaam in de winter en zomer, ook voor het aanschouwen van de ongerepte natuur. Aan weerszijden van de Bos Cube liggen de slaapkamers met daarnaast een badkamer. Beide badkamers zijn voorzien van een toilet en heerlijke stortdouche. Het royale en gedeeltelijk overdekte buitenterras (van ruim 60 m2) zorgt voor een perfecte balans tussen natuur en woonplezier. In een Bos Cube komen binnen en buiten samen!

Design & Styling
Voor de standaard uitvoering van de Bos Cube is gekozen voor een Ibiza-achtig design met accessoires in oud roze en groentinten die zorgen voor een luxe en ontspannen gevoel. In samenwerking met interieurspecialiste Trendhopper is het interieur van raam- en wanddecoratie tot en met de kussens op de bank uitgekozen. De lichte kleuren zorgen voor een vakantiegevoel in huis.

BreeBronne Village
In de bosrijke omgeving nabij de dorpskern Maasbree treft u BreeBronne Village. Een plek waar gastvrijheid en persoonlijk contact voorop staan. Waar u samen met uw partner, kinderen en kleinkinderen kunt genieten van alles wat het park en haar prachtige omgeving te bieden heeft. Onlangs is het park volledig vernieuwd. Het park beschikt over een uitgebreid aanbod aan faciliteiten voor de actieve bezoeker of voor bezoekers die heerlijk tot rust willen komen.

Open volledige omschrijving

BreeBronne Village

Deze woning is onderdeel van een nieuwbouwproject. Op de projectpagina vind je de volledige omschrijving en het individuele aanbod binnen dit project. Bekijk de projectpagina

Gegevens

Woning ID193859

PrijsVanaf € 249.000

Bouwjaar 2022

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Nieuwbouw

Specificaties

Airconditioning Ja

Tuin Ja

Dakterras Ja

Gemeubileerd Ja

Garage Ja

Adres

Adres Lange Heide 9

Postcode 5993 PB

Plaats Maasbree

Land Nederland

Regio Limburg

Bekijk profiel

Aangeboden door:

BreeBronne Village

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning