Bezoek de beurs

22 - 24 maart 2024 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Oranjeprojecten

Oranjeprojecten
Zomereik 63
2498BT Den Haag
Nederland
015 3614615
https://oranjeprojecten.nl/

Aanwezig op beurs:

9 - 10 maart 2024 Flanders Expo Gent
22 - 24 maart 2024 Jaarbeurs Utrecht
Aantal werknemers
Ondernemingsnummer / KVK:
Bedrijfsvorm Besloten vennootschap (bv)
Eerste beursdeelname 2021
Totaal aantal beursdeelnames
Wij spreken de volgende talen NL,EN,DE
Jaar van oprichting

Medewerkers

Over Oranjeprojecten

Een mooie kavel gevonden voor uw recreatiewoning? Of een recreatiewoning die toe is aan vervanging? Bij Oranjeprojecten vindt u een ruim aanbod aan diverse modellen en indelingen. De recreatiewoningen van Oranjeprojecten worden turn-key opgeleverd. Duurzaamheid vinden wij belangrijk. Daarom passen we waar mogelijk de materialen toe met de minste impact het milieu. Maar ook moeten de woningen die wij mogen leveren duurzaam zijn voor onze klanten. Duurzaam zodat u er vele jaren plezier van heeft. Maar ook duurzaam om zo min mogelijk onderhoud te hebben. Wij houden van innovatie. Zonder innovatie geen toekomst. Daarom zijn wij altijd op zoek naar nieuwe bouwmethoden en het gebruik van nog duurzamere materialen. Uiteraard zonder in te boeten aan de hoge kwaliteit die wij stellen aan onze woningen. Betrokkenheid bij onze klanten, leveranciers en maatschappij. Dat vinden wij belangrijk. Daarom proberen wij onze klanten en alle andere betrokkenen bij de bouw van uw woning zo goed mogelijk te adviseren en informeren met mooie woningen en een eerlijk verhaal.

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod Oranjeprojecten

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden