Bezoek de beurs

22 - 24 maart 2024 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Hummingbirds

Hummingbirds
Kaai 1 Noordstraat 6
8500 Kortrijk
België
+32 56 31 00 41
https://hummingbirds.be

Aanwezig op beurs:

9 - 10 maart 2024 Flanders Expo Gent
22 - 24 maart 2024 Jaarbeurs Utrecht
Aantal werknemers 10
Ondernemingsnummer / KVK: BE-0684.696.697
Bedrijfsvorm Besloten vennootschap (bv)
Eerste beursdeelname 2021
Totaal aantal beursdeelnames
Wij spreken de volgende talen NL,EN,FR
Jaar van oprichting 2017

Medewerkers

Mieke De Weerdt

Bestuurder

Arjan Desante

Projectmanager

Over Hummingbirds

Hummingbirds is géén immokantoor, maar geeft net jouw verkoop vleugels. Als marketingbureau zetten we jouw vastgoed graag in de kijker. We werken zowel samen met immokantoren, zelfstandige verkopers als ondernemers uit andere sectoren. Wat kunnen we voor jou doen? Véél! Doorgaans begint de promotie van je vastgoed met de creatie van een professionele website, waarop je panden optimaal tot hun recht komen. Daarnaast kan je ook voor alle andere marketingdiensten bij ons terecht. Een gloednieuw logo met bijhorende huisstijl? Professionele posts op sociale media? Creatieve copywriting voor al je communicatie? Een nieuwsbrief naar bepaalde doelgroepen uitsturen? De mogelijkheden zijn bijna eindeloos.

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod Hummingbirds

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden