Bezoek de beurs

22 - 24 maart 2024 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Very Good Estates

Very Good Estates
Av. Litoral 7
29680 Estepona, Málaga
Spanje
+34 952 80 88 80
https://www.verygoodestates.com

Aanwezig op beurs:

9 - 10 maart 2024 Flanders Expo Gent
22 - 24 maart 2024 Jaarbeurs Utrecht
Aantal werknemers 2
Ondernemingsnummer / KVK:
Bedrijfsvorm
Eerste beursdeelname
Totaal aantal beursdeelnames
Wij spreken de volgende talen NL,EN,DE
Jaar van oprichting

Medewerkers

Tom van Wees

Eigenaar

Mieke Feenstra

Eigenaresse

Over Very Good Estates

Very Good Estates is opgericht door Tom van Wees en Mieke Feenstra. Tom woont al vanaf 1992 tot volle tevredenheid in Estepona. Van origine Notarieel Jurist en Vermogensbeheerder, verloor hij zijn hart aan Zuid-Spanje en aan Estepona in het bijzonder. Deze juridische en fiscale kennis heeft hem de afgelopen jaren vaak geholpen bij de aankoopbegeleiding van onroerend goed. Mieke heeft 23 jaar bij grote Amsterdamse reclamebureaus gewerkt. Organiseren en plannen zijn haar belangrijkste capaciteiten. Sinds 2003 woont Mieke in Zuid-Spanje. Door goed te luisteren, kan ze de wensen van de klant omzetten naar het vinden van datgene de klant zoekt. Mieke en Tom scheppen er genoegen in u wegwijs te maken in het Zuid-Spaanse, om tijdelijk iets te huren of uiteindelijk iets te kopen.

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod Very Good Estates

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.



Aanmelden