Bezoek de beurs

22 - 24 maart 2024 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Vakantievilla verzekering

Vakantievilla verzekering
La Guardiaweg 84
1043 DK Amsterdam
Nederland
020 795 798 4
https://www.vakantievillaverzekering.nl/berekenen.php?axg=93a1446e-de91-4535-b196-1dc15afc2f5c

Aanwezig op beurs:

9 - 10 maart 2024 Flanders Expo Gent
22 - 24 maart 2024 Jaarbeurs Utrecht
Aantal werknemers
Ondernemingsnummer / KVK:
Bedrijfsvorm
Eerste beursdeelname 2021
Totaal aantal beursdeelnames
Wij spreken de volgende talen NL
Jaar van oprichting

Medewerkers

Over Vakantievilla verzekering

Vakantievillaverzekering is een onderdeel van United Insurance, een particuliere dochteronderneming van Klap Verzekeringsmakelaar. Vakantievillaverzekering richt zich op rechtstreekse, online verkoop van verzekeringen aan particulieren met een tweede huis, recreatiewoning, vakantievilla of zomerhuis. Op onze website kunt u zelf de premies van verzekeringen berekenen en vergelijken, verzekeringsvoorwaarden vergelijken en de verzekering van uw keuze online afsluiten. Wij zorgen dat de verzekering wordt ondergebracht bij de verzekeraar en verstrekken u informatie, maar wij adviseren u via deze website niet! Dit betekent dat u zelf verantwoordelijk bent voor enige schade die het gevolg is van een onjuiste keuze die u heeft gemaakt of fouten die zijn ontstaan bij het invoeren van uw gegevens. Twijfelt u over dekking, voorwaarden of iets anders, wilt u toch advies of heeft u nog andere vragen, aarzel dan niet en neem contact met ons op.

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod Vakantievilla verzekering

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden