Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Justplugin

Justplugin
De Corridor 7
3621 ZA Breukelen
Nederland
https://justplugin.nl/

Aanwezig op beurs:

4 - 6 oktober Brabanthallen Den Bosch
19 - 20 oktober 2024 Flanders Expo Gent
Aantal werknemers
Ondernemingsnummer / KVK:
Bedrijfsvorm
Eerste beursdeelname
Totaal aantal beursdeelnames
Wij spreken de volgende talen NL,EN,DE
Jaar van oprichting

Medewerkers

Over Justplugin

Zelf groene energie opwekken of nog mooier; elektrisch rijden op energie die je zelf hebt opgewekt.. een prachtig ideaal. Toch hebben particulieren en bedrijven die hiervoor kiezen soms te maken met ingewikkelde vragen: wat voor laadpalen heb ik nodig? Kan ik eenvoudig energiekosten zakelijk verrekenen? Heeft een bepaalde laadpaal wel genoeg vermogen? Wat nu als ik zelf energie wil opwekken maar geen ruimte heb voor zonnepanelen? Ga zo maar door. Wij vinden dat het makkelijker kan. Justplugin werkt vanuit de overtuiging dat de keuze voor groen juist eenvoudig en simpel moet zijn. Dat is waarom Justplugin een totaaloplossing levert voor laden én groene energie. Vanzelfsprekend gaat dit altijd samen met persoonlijk advies zodat je een oplossing krijgt die perfect is afgestemd op jouw situatie. Bij Justplugin vinden wij het belangrijk dat het voor jou zo makkelijk mogelijk wordt gemaakt. Wij regelen alles voor jou. Advies, installatie, verrekening van kosten, subsidieaanvragen en nog veel meer.

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod Justplugin

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.



Aanmelden