Bezoek de beurs

29 sept. - 1 okt. 2023 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Nelemans Real Estate

29 sept. - 1 okt. 2023 Jaarbeurs Utrecht

Nelemans Real Estate
Calle Cortés Valencianas, 23 bajo
03170 Rojales - Alicante
Spanje
(+34) 627608361
https://nelemans.es/
Standnummer -

Aanwezig op beurs:

29 sept. - 1 okt. 2023 Jaarbeurs Utrecht
14 - 15 oktober 2023 Flanders Expo Gent
Aantal werknemers 5
Ondernemingsnummer / KVK: ES-B01736370
Bedrijfsvorm Besloten vennootschap (bv)
Eerste beursdeelname 2011
Totaal aantal beursdeelnames
Wij spreken de volgende talen NL,EN,DE
Jaar van oprichting 2007

Medewerkers

Pascal Nelemans

Verkoopadviseur

Ed Roijen

Verkoopadviseur

Britta Gerber

Verkoopadviseur

Kelly Brand

Verkoopadviseur

Sandro Colella

Hypotheekadviseur

Over Nelemans Real Estate

Nelemans Invest S.L. in haar huidige vorm werd opgericht in 2007 onder de naam Nelemans Real Estate. Door de liefde voor Spanje en passie voor ons vakgebied kunnen we al onze professionele en persoonlijke ervaringen gebruiken om u te helpen bij alle aspecten van het kopen, opzetten en beheren van uw nieuwe vastgoed of beleggingseigendom. Onze integriteit, eerlijkheid, deskundigheid én het natuurlijke enthousiasme tijdens ons werk wordt door onze klanten gewaardeerd en dat is direct terug te zien in het succes van Nelemans. We besteden dan ook veel tijd aan een goede voorlichting en voorkomen dat onze klanten onnodig in de problemen komen. We spreken de taal en kennen de Spaanse cultuur. Het management van Nelemans heeft gecombineerd al meer dan 40 jaar ervaring in de makelaardij en projectontwikkeling aan de Costa Blanca. Ook is Nelemans uitgebreid op de Nederlandse televisie geweest in het realityprogramma ´Hollandse makelaars aan de Costa´ op RTL 5 en daarmee heeft Nederland een uniek inkijkje gehad in onze dagelijkse bezigheden. Heeft u dit leuke televisieprogramma gemist? Geen zorgen, u kunt Nelemans uitgebreid terugzien op onder andere Videoland en RTL XL!

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod Nelemans Real Estate

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden