Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Nelemans Invest S.L

Nelemans Invest S.L
Calle Valentin Fuster 12, planta 1
03170 Rojales - Alicante
Spanje
(+34) 627608361
https://nelemans.es/

Aanwezig op beurs:

4 - 6 oktober Brabanthallen Den Bosch
19 - 20 oktober 2024 Flanders Expo Gent
10+

Beursdeelnames

Deze aanbieder heeft meer dan 10x deelgenomen aan de Second Home Beurs in Nederland en/of België. Deze award geeft aan dat deze aanbieder langere tijd actief is in de markt en investeert in persoonlijk contact met bestaande en nieuwe klanten middels een beursdeelname.

Aantal werknemers 8
Ondernemingsnummer / KVK: registratienummer erkend Spaans vastgoedmakelaar RAICV 1441 / ES-B01736370
Bedrijfsvorm SL
Eerste beursdeelname 2011
Totaal aantal beursdeelnames
Wij spreken de volgende talen NL,EN,DE
Jaar van oprichting 2007

Medewerkers

Pascal Nelemans

Eigenaar

Ed Roijen

Mede-eigenaar

Ramon Klarenbeek

Vastgoedmakelaar

Esther Klarenbeek

Vastgoedmakelaar

Leon de Kogel

Vastgoedmakelaar

Sandro Colella

Vastgoedmakelaar

Over Nelemans Invest S.L

Welkom bij Nelemans, uw gecertificeerd en gediplomeerd makelaarskantoor aan de schitterende Costa Blanca. Als wettelijk verplicht geregistreerd lid van de belangenorganisatie API, onder registratienummer RAICV 1441, staan wij garant voor integriteit, eerlijkheid en deskundigheid in al onze diensten. Ons natuurlijke enthousiasme tijdens het werk wordt gewaardeerd door onze klanten en draagt rechtstreeks bij aan het succes van Nelemans. Wij hechten veel waarde aan uitgebreide voorlichting en voorkomen dat onze klanten onnodige problemen ondervinden. Met onze diepgaande kennis van de taal en de Spaanse cultuur zorgen wij voor een soepele en zorgeloze ervaring bij het kopen of verkopen van vastgoed aan de Costa Blanca. Het management van Nelemans heeft gezamenlijk meer dan 50 jaar ervaring in de makelaardij en projectontwikkeling in deze prachtige regio. Bovendien zijn wij bekend bij het Nederlandse publiek dankzij ons optreden in het realityprogramma 'Hollandse makelaars aan de Costa' op RTL 5. Maar maakt u zich geen zorgen als u dit programma hebt gemist! U kunt Nelemans uitgebreid terugzien op platforms zoals Videoland en RTL XL. Bij Nelemans staan wij klaar om u te helpen bij al uw vastgoedbehoeften aan de Costa Blanca. Wij kijken ernaar uit om u te verwelkomen op onze stand tijdens de Second Home beurs en u te mogen begeleiden tijdens uw mooie aankoop of investering in Spanje!

Deze makelaar is aangesloten bij

Logo AIPP

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod Nelemans Invest S.L

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.



Aanmelden