Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Nelemans Housing Solutions

4 - 6 oktober Brabanthallen Den Bosch

Nelemans Housing Solutions
Calle Valentin Fuster 12, planta 1
03170 Rojales - Alicante
Spanje
(+34) 627608361
https://nelemans.es/
Standnummer - 7525

Aanwezig op beurs:

4 - 6 oktober Brabanthallen Den Bosch
19 - 20 oktober 2024 Flanders Expo Gent
10+

Beursdeelnames

Deze aanbieder heeft meer dan 10x deelgenomen aan de Second Home Beurs in Nederland en/of België. Deze award geeft aan dat deze aanbieder langere tijd actief is in de markt en investeert in persoonlijk contact met bestaande en nieuwe klanten middels een beursdeelname.

Aantal werknemers 8
Ondernemingsnummer / KVK: registratienummer erkend Spaans vastgoedmakelaar RAICV 1441 / ES-B01736370
Bedrijfsvorm SL
Eerste beursdeelname 2011
Totaal aantal beursdeelnames
Wij spreken de volgende talen NL,EN,DE
Jaar van oprichting 2007

Medewerkers

Pascal Nelemans

Eigenaar

Ed Roijen

Mede-eigenaar

Ramon Klarenbeek

Vastgoedmakelaar

Esther Klarenbeek

Vastgoedmakelaar

Leon de Kogel

Vastgoedmakelaar

Sandro Colella

Vastgoedmakelaar

Over Nelemans Housing Solutions

Wij zijn uw toegewijde gids voor succesvolle vastgoedavonturen aan de stralende Costa Blanca! Sinds 2007 is de naam Nelemans al actief in de vastgoedwereld aan de Costa Blanca. In deze tijd hebben wij een reputatie van succes en betrouwbaarheid opgebouwd, gekenmerkt door onze toewijding aan integriteit, eerlijkheid en deskundigheid. Als gecertificeerd en gediplomeerd makelaarskantoor voldoen wij aan de hoogste normen van professionaliteit, geregistreerd via de branchevereniging API onder registratienummer RAICV 1441 in het Valenciaanse overheidsregister voor vastgoedmakelaars. Onze liefde voor Spanje en onze passie voor vastgoed vormen de brandstof achter onze inzet om u te begeleiden bij elke stap van uw vastgoedreis. Of het nu gaat om het vinden van uw droomhuis, het opzetten van een investering of het beheren van uw eigendommen, wij staan voor u klaar met al onze professionele kennis en persoonlijke ervaringen. Bij Nelemans wordt integriteit, eerlijkheid en deskundigheid hoog in het vaandel gedragen, gecombineerd met een natuurlijk enthousiasme voor ons werk. Dit wordt niet alleen gewaardeerd door onze klanten, maar draagt ook direct bij aan het succes van Nelemans. We investeren veel tijd in het informeren van onze klanten en zorgen ervoor dat ze geen onnodige problemen ondervinden. Met meer dan 50 jaar gecombineerde ervaring in de makelaardij en projectontwikkeling aan de Costa Blanca, spreekt ons huidige managementteam niet alleen de taal, maar begrijpt ook de Spaanse cultuur als geen ander. Wij kunnen die brug bouwen die er nodig is om tot een succesvolle transactie te komen. Ons doel is om u te begeleiden gedurende het hele proces, van bezichtigingen en prijsonderhandelingen tot financiering en het afhandelen van bureaucratische formaliteiten. En mochten er calamiteiten zijn, dan kunt u altijd op ons rekenen voor de kleinste details, zodat uw nieuwe avontuur in Spanje van een vliegende start voorzien wordt. Bij Nelemans Housing Solutions combineren we een professionele houding met een persoonlijke benadering. Door onze toewijding aan klantenservice en ons uitgebreide netwerk van regionale partners en autoriteiten, hebben we al vele klanten geholpen om hun droom van een Spaanse woning te verwezenlijken. Misschien heeft u ons zelfs gezien op de Nederlandse televisie in het realityprogramma 'Hollandse makelaars aan de Costa' op RTL 5, waarin we een uniek inkijkje gaven in onze dagelijkse bezigheden. En als u dit leuke programma hebt gemist, geen zorgen! U kunt Nelemans uitgebreid terugzien op platforms zoals Videoland. Neem gerust een kijkje naar de recente referenties van onze tevreden klanten en laten we samen uw volgende vastgoedavontuur in Spanje beginnen!

Deze makelaar is aangesloten bij

Logo AIPP

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod Nelemans Housing Solutions

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden